Μας ελάτε σε επαφή με
Jayson Ma

Τηλεφωνικό νούμερο : 15560108187

WhatsApp : +8615560108187

Xinxiang Huihuang Spring Co.,LTD.

Co. ανοίξεων Huihuang Xinxiang, ΕΠΕ.

  • companyPics.title
  • companyPics.title
  • companyPics.title
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Μάρκες HuiHuang Αριθμός Υπαλλήλων >100
Ετήσιες πωλήσεις 10000000-15000000 Ιδρύθηκε Έτος 1987
Εξαγωγή pc 50% - 60%
Εισαγωγή

Co. ανοίξεων Huihuang Xinxiang, ΕΠΕ.

είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές των ελατηρίων και των σφραγίσεων μετάλλων στην Κίνα. Για περισσότερο από 30 έτη, έχουμε προσφέρει τα επί παραγγελία προϊόντα άνοιξη στους πελάτες μας. Με 37 διπλώματα ευρεσιτεχνίας μας, 3 εφευρέσεις, 5.000 προδιαγραφές, το σύγχρονο εξοπλισμό παραγωγής, και τις ακριβείς οδηγίες συστημάτων, έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε τα ελατήρια σχεδόν οποιωνδήποτε μορφής και τύπου, με μια ετήσια παραγωγή 500 εκατομμύριο ελατηρίων. Τα προϊόντα έχουν περάσει την πιστοποίηση ISO9001 ISO14000 ISO18000 IATF16949. Η ομάδα μας παράγει με συνέπεια τα υψηλότερα ποιοτικά προϊόντα, το μέγιστο προτέρημά μας είναι πεπειραμένο και οι αφιερωμένοι υπάλληλοι Hui Huang, κάθε ένας από τους οποίους λαμβάνει τη συνεχή κατάρτιση σε όλες τις σταδιοδρομίες τους να εξασφαλίσει εμείς παραμένουν οδήγηση βιομηχανίας.

Ιστορία

Η Co. άνοιξη Xinxiang huichuang, ΕΠΕ (henan huixian εργοστάσιο άνοιξη πόλεων) καθιερώθηκε το 1987, είναι το ελατήριο της Κίνας που ο επαγγελματικός σύνδεσμος που κυβερνά τις μονάδες, είναι της Κίνας εσωτερικές μηχανών βιομηχανίας μονάδες μελών κατασκευαστών άνοιξη κλάδων ένωσης ηλεκτρικές. Η επιχείρηση αναπτύσσει κυρίως, παράγει, διαχειρίζεται τον αυτοκινητικό ηλεκτρικό κινητήρα που το ηλεκτρικό ελατήριο, είναι της Κίνας μεγαλύτερη βάση παραγωγής άνοιξη ηλεκτρικών κινητήρων ηλεκτρική.

Τα κύρια προϊόντα της επιχείρησής μας είναι ηλεκτρικοί κινητήρες, επίπεδα ελατήρια, επίπεδα ελατήρια σπειρών, κυλινδρικά ελατήρια, σφιγκτήρες και διάφορα ειδικός-διαμορφωμένα ελατήρια. Η ετήσια παραγωγή της άνοιξη σπειρών αεροπλάνων φθάνει σε 50 εκατομμύρια. Κατασκευάζεται από τον ψηφιακό εύκαμπτο έλεγχο διεργασίας και τη συγκεχυμένη τεχνολογία αποζημιώσεων λάθους συλλογισμού. Τα επιστημονικά και τεχνολογικά επιτεύγματα του henan επαρχιακού τμήματος επιστήμης και τεχνολογίας προσδιορίζονται ως υψηλό επίπεδο στην Κίνα, και έχει κερδίσει το ειδικό βραβείο του σημαντικού νέου προϊόντος της βιομηχανίας άνοιξη της γενικής ένωσης βιομηχανίας μερών μηχανημάτων της Κίνας. Η ετήσια παραγωγή του επίπεδου ελατηρίου υπερέβη 150 εκατομμύρια, και κέρδισε το άριστο βραβείο του σημαντικού νέου προϊόντος της βιομηχανίας άνοιξη της γενικής ένωσης βιομηχανίας μερών μηχανημάτων της Κίνας.
Η επιχείρηση κυρίως Γερμανία Bosch, Hitachi, πατέρας στο Πεκίνο, Σαγκάη dix, dongfeng ηλεκτρική επιχείρηση, ηλεκτρική επιχείρηση Θεών, tai cheung (Ταϊβάν), η αεροδιαστημική αποταμίευση ζωής, η δύναμη wuxi, το yuhuan putian, catic φωτοηλεκτρικό ερευνητικό κέντρο αέρος-αέρος βλημάτων στην Κίνα γύρω από τη μόνη ιδιοκτησία, η κοινοπραξία και τα κινεζικά ηλεκτρικά προϊόντα κατασκευαστικός τις επιχειρήσεις που υποστηρίζουν την κύρια μηχανή.

Το 2002, η επιχείρηση απόκτησε το δικαίωμα της εισαγωγής και της εξαγωγής.

Εγκεκριμένη από το henan επαρχιακό τμήμα επιστήμης και τεχνολογίας, η επιχείρηση έχει καθιερώσει το henan zhongyuan ερευνητικό κέντρο άνοιξη, το οποίο είναι το πρώτο ερευνητικό όργανο άνοιξη στη henan επαρχία.
Co. άνοιξη Xinxiang huichuang, ΕΠΕ. Είναι μια επιστημονική έρευνα επιχειρηματικής ενσωμάτωσης υψηλής τεχνολογίας, μια ανάπτυξη, μια παραγωγή και μια διαχείριση με τον άριστο εξοπλισμό και μια ώριμη τεχνολογία.

Υπηρεσία

1. Χορήγηση της έρευνας πελατών, της ανεξάρτητης έρευνας και της ανάπτυξης ή της συμμετοχής στην ανάπτυξη πελατών.

2. Η χορήγηση σύρει και αναπηδά το περιβάλλον χρήσης, συστήνει τις λογικότερες λύσεις σχεδίου για να βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα αγοράς των προϊόντων πελατών.

3. Εκφράστε την επιτόπια άποψη τεχνικής υποστήριξης, μέτρησης και αναθεώρησης.

4. χειρωνακτική συμβουλευτική υπηρεσία 24 ωρών.

Οι δωρεάν υπηρεσίες της επιχείρησης είναι οι ακόλουθες:
1. Ελεύθερη μεταλλογραφική ανίχνευση, υλική ανίχνευση, μεγάλης ακρίβειας μέγεθος και ανίχνευση προδιαγραφών:
Με τη χρησιμοποίηση της αρχής της ποσοτικής μεταλλογραφίας, η τρισδιάστατη μορφολογία της δομής κραμάτων άνοιξη καθορίζεται από τη μέτρηση και τον υπολογισμό της μεταλλογραφικής μικροδομής της 2$ας μεταλλογραφικής επιφάνειας λείανσης δειγμάτων ή της λεπτής ταινίας, ώστε να καθιερωθεί η ποσοτική σχέση μεταξύ της σύνθεσης, της μικροδομής και των ιδιοτήτων του κράματος.
Ελεύθερη δοκιμή κούρασης:
Η προηγμένη μηχανή δοκιμής κούρασης χρησιμοποιείται για να συμπιέσει, να τεντώσει και να στρίψει το ελατήριο. Ζωή υπηρεσιών άνοιξη δοκιμής.
2. Ελεύθερη δοκιμή της ελαστικότητας και της έντασης:
Επαγγελματικό όργανο χρήσης για να εξετάσει τη σειρά συμπίεσης της άνοιξη και της ελαστικής σχέσης, το ποσό συμπίεσης άνοιξη διά τη συγκεκριμένη πίεση και την ένταση.
3. Ελεύθερη αλατισμένη δοκιμή ψεκασμού:
Ο αλατισμένος εξοπλισμός δοκιμής ψεκασμού χρησιμοποιείται για να μιμηθεί το περιβάλλον του αλατισμένου ψεκασμού και για να εξετάσει το περιβάλλον της αντίστασης διάβρωσης των υλικών μετάλλων.
4. Ελεύθερο σχέδιο:
Εάν δεν υπάρχουν καμία σχέδιο, δείγμα και σχετική παράμετρος, το μοναδικό zhongyuan ερευνητικό κέντρο άνοιξή μας μπορεί να σχεδιάσει σύμφωνα με την πραγματική αίτησή σας.

Η ομάδα μας

Εργαστήριο 5 παραγωγής άνοιξη: στρογγυλό εργαστήριο άνοιξη, επίπεδο εργαστήριο άνοιξη, ειδικός-διαμορφωμένο εργαστήριο άνοιξη, εργαστήριο σφράγισης, εργαστήριο επεξεργασίας άνοιξη. Ένα εργαστήριο στατών. Υπάρχουν περισσότεροι από 240 εργαζόμενοι, με τα τμήματα: τμήμα τεχνολογίας, τμήμα παραγωγής, τμήμα ποιοτικής επιθεώρησης, τμήμα πρώτης ύλης, και συσκευάζοντας τμήμα. Εξοπλισμός παραγωγής περισσότερο από 300.