Επένδυση νικελίου 0.6mm άνοιξη ανοξείδωτου 316

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HUIHUANG
Πιστοποίηση: ISO9001,IATF16949
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμόστε
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000 κομμάτια
Τιμή: Discuss
Συσκευασία λεπτομέρειες: Carton+ ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: Συζητήστε
Όροι πληρωμής: T/T, D/P, L/C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000000 κομμάτι/κομμάτια το μήνα σύμφωνα με τη διαταγή
Υπηρεσία: ODM COEM Διάμετρος καλωδίων: 0.07mm~20mm
Υλικό: Ανοξείδωτο Επεξεργασία επιφάνειας: επίστρωση, ψεκασμός
Ναυτιλία: Αεροπορικώς τη θάλασσα//εκφράστε Συσκευασία: Carton+ ξύλινο κιβώτιο
Ύψος: Συνήθεια παράδοση: 15~20days
Υψηλό φως:

άνοιξη ανοξείδωτου 316 0.6mm

,

Επένδυση νικελίου 316 άνοιξη ανοξείδωτου

,

ελατήρια σπειρών ανοξείδωτου 0.6mm

Ειδικός-διαμορφωμένες ανοίξεις χάλυβα του /Stainless ανοίξεων συνήθειας κατασκευαστών ανοξείδωτο

 

Η διαφορά μεταξύ του ειδικός-διαμορφωμένου ελατηρίου και του συμβατικού ελατηρίου είναι ότι το ίδιο το ελατήριο είναι ανώμαλο, με κυρτό και έναν μεγάλο αριθμό περίπλοκων σχεδίων γωνίας. Κατάλληλος για μερικές ειδικές περιπτώσεις.

 

Οι τύποι ειδικός-διαμορφωμένων ελατηρίων ειδικός-που διαμορφώνονται αναπηδούν τα ειδικός-διαμορφωμένα torsion ελατηρίων συμπίεσης ειδικός-διαμορφωμένα ελατήρια φύλλων ελατηρίων ειδικός-διαμορφωμένα ειδικός-που διαμορφώνονται circlips

 

Υπάρχουν πολλοί τύποι ειδικός-διαμορφωμένων ελατηρίων, τα οποία εισάγονται κατωτέρω:
 

(1) μείωση του ελικοειδούς ελατηρίου: Χρησιμοποιείται σε μερικές ειδικές περιπτώσεις. Το υλικό του μειώνοντας ελατηρίου είναι γενικά κυκλικό υλικό διατομής, και οι περισσότεροι από τα αντέχουν το φορτίο συμπίεσης.
(2) άνοιξη φύλλων: Το υλικό αυτού του ελατηρίου είναι η λουρίδα άνοιξη (ή πιάτο), η οποία υποβάλλονται σε επεξεργασία από τις ειδικές φόρμες στον ειδικό εξοπλισμό ή τα γενικά εργαλεία μηχανών επεξεργασίας πίεσης. Τα ελατήρια φύλλων, τα ελατήρια κυμάτων, και τα ελαφριά ελατήρια έχουν τα λεπτύτερα υλικά, ενώ τα μέσα ή μεγάλα ελατήρια δίσκων έχουν συχνά τα παχύτερα υλικά. Αυτά τα ελατήρια επίσης ευρέως χρησιμοποιούνται.
(3) όταν το διάστημα εγκαταστάσεων περιορίζεται, ένα ελατήριο με ένα ορθογώνιο υλικό διατομής χρησιμοποιείται συχνά. Ένα ελατήριο που γίνεται με ένα ορθογώνιο υλικό διατομής μπορεί να λάβει ένα μεγαλύτερο φορτίο κάτω από το ίδιο διάστημα και τη ίδια ποσότητα της παραμόρφωσης. Έναντι ενός ελατηρίου με ένα κυκλικό υλικό διατομής, αυτός ο τύπος άνοιξη έχει μια μεγαλύτερη διατομική περιοχή στο ίδιο διάστημα, έτσι απορροφά περισσότερη ενέργεια, όπως φαίνεται στον αριθμό κατωτέρω. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα βαριά μηχανήματα, τους κύβους σφράγισης ή ιδιαίτερα τα άκαμπτα ελατήρια

Επένδυση νικελίου 0.6mm άνοιξη ανοξείδωτου 316 0

 

Ειδικός-διαμορφωμένες ιδιότητες προϊόντων ανοίξεων

 

Διάμετρος καλωδίων 0.07mm~20mm
Εξατομικεύσιμος Μπορέστε καμένος από τα σχέδια, το δείγμα και τη διάστασή σας
Επεξεργασία επιφάνειας Η άσπρη επένδυση ψευδάργυρου, επένδυση ψευδάργυρου χρώματος, επένδυση νικελίου, χρώμιο που καλύπτεται, Cataphoresis, γίνεται μαύρη, κονιοποιεί το επίστρωμα, εφαρμόζει το πετρέλαιο, χρώμα ή ως αίτημα των πελατών
Υλικό Ο χάλυβας/ο χάλυβας άνθρακα/το καλώδιο/το ανοξείδωτο μουσικής (SUS304, SUS316,17-7PH κ.λπ.) επιτρέπουν το καλώδιο χάλυβα (τιτάνιο κ.λπ.) /flat/τετραγωνικό wire/MONEL Κ-500
Πλεονεκτήματα υψηλός - ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή, πρώτης τάξεως αυτόματος εξοπλισμός παραγωγής, ασφαλής συσκευασία και έγκαιρη παράδοση.
Εφαρμογές Εξοπλισμός ακρίβειας, ηλεκτρονική, παιχνίδια, κλειδαριές πορτών, μηχανικός εξοπλισμός, διάφορα οχήματα.

 

Εφαρμογή των ειδικός-διαμορφωμένων ανοίξεων

 

Αεροπορία, αυτοκίνητος, μοτοσικλέτα, ποδήλατο, αυτόματος εξοπλισμός, οικιακή συσκευή, ιατρική συσκευή, παιχνίδι, τηλεπικοινωνίες, υπολογιστής, όργανο και μετρητής, έπιπλα, ηλεκτρικά εργαλεία, φόρμα και άλλες βιομηχανίες.

 

Ειδικός-διαμορφωμένες συνήθεια ανοίξεις

 

Επένδυση νικελίου 0.6mm άνοιξη ανοξείδωτου 316 1

 

Ειδικός-διαμορφωμένες ανοίξεις που διαμορφώνουν τη μηχανή

 

Λόγω της συνεχώς μεταβαλλόμενων ποικιλίας και της μορφής των ελατηρίων, απαιτείται ότι τα μηχανήματα άνοιξη μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις της κατάλληλης ρύθμισης και κατάλληλος για τις πολλαπλάσιες ποικιλίες. Το νέο σχεδιασμένο περίγραμμα ελατήριο που διαμορφώνει τη μηχανή ήταν σε θέση να ολοκληρώσει μια σειρά σύνθετων ενεργειών από τη σίτιση καλωδίων στα ελατήρια σπειρών και την κάμψη, και μπορεί τελικά επίσης να εκτελέσει την επεξεργασία γάντζων και βρόχων της ουράς άνοιξη. Μπορεί όχι μόνο να κάνει τα ελατήρια συμπίεσης, αλλά και μπορεί εύκολα να παραγάγει τα ελατήρια έντασης, torsion τα ελατήρια, τα διπλός-διευθυνμένα torsion ελατήρια, τα ελατήρια διπλός-στρώματος, και τους διάφορους τύπους ελατηρίων.

 

Επένδυση νικελίου 0.6mm άνοιξη ανοξείδωτου 316 2

 

Τα ειδικός-διαμορφωμένα ελατήρια καλούνται επίσης ειδικός-διαμορφωμένα ελατήρια. Τύποι ειδικός-διαμορφωμένων ελατηρίων:
Τα ειδικός-διαμορφωμένα ελατήρια μπορούν να διαιρεθούν σε ειδικός-διαμορφωμένα ελατήρια συμπίεσης, ειδικός-διαμορφωμένα torsion ελατήρια, ειδικός-διαμορφωμένα ελατήρια επέκτασης, ειδικός-που διαμορφώνονται circlips, κ.λπ. Μεταξύ τους, τα ειδικός-διαμορφωμένα ελατήρια καταλαμβάνουν περισσότεροι τους είναι ειδικός-διαμορφωμένα torsion ελατήρια.
Τα ειδικός-διαμορφωμένα ελατήρια συμπίεσης διαιρούνται σε ελατήρια πύργων, ελατήρια μεταβλητών πισσών, και τετραγωνικά ελατήρια.
Τα ειδικός-διαμορφωμένα ελατήρια έντασης διαιρούνται σε: πυκνό ελατήριο έντασης σπειρών, άνοιξη έντασης μεταβλητών πισσών, άνοιξη έντασης πύργων, τετραγωνικό ελατήριο έντασης.
Τα ειδικός-διαμορφωμένα torsion ελατήρια διαιρούνται σε: διπλά torsion ελατήρια, ενιαία torsion ελατήρια, και ειδικά torsion ελατήρια.
Τα ανωτέρω είναι οι τύποι ειδικός-διαμορφωμένων ελατηρίων που διακρίνονται από τη λειτουργώντας μορφή του ελατηρίου. Τα ειδικός-διαμορφωμένα ελατήρια είναι όχι μόνο ειδικά στη μορφή. Μερικές φορές, τα ειδικός-διαμορφωμένα υλικά (χαλύβδινα σύρματα) απαιτούνται για να τους κάνουν σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον. Αυτά τα ελατήρια των ειδικός-διαμορφωμένων υλικών καλούνται επίσης ειδικός-διαμορφωμένα ελατήρια.
Τα κοινά ειδικός-διαμορφωμένα υλικά περιλαμβάνουν: ωοειδές χαλύβδινο σύρμα, τριγωνικό χαλύβδινο σύρμα, τραπεζοειδές χαλύβδινο σύρμα, και διάφορες παράξενες μορφές των πρώτων υλών.
Αυτά τα ειδικός-διαμορφωμένα χαλύβδινα σύρματα, προκειμένου να συναντηθούν τα διαφορετικά περιβάλλοντα χρήσης, μερικά είναι για την εγκατάσταση του μέρους εγκαταστάσεων, και μερικά είναι για την υψηλότερη ελαστικότητα.

 

Επένδυση νικελίου 0.6mm άνοιξη ανοξείδωτου 316 3

FAQ

 

Q: Είστε ένα εργοστάσιο;
Α: Είμαστε ένα 32χρονο εργοστάσιο, παίρνουμε τις διαταγές OEM/ODM.

Q: Πότε μπορώ να πάρω ένα απόσπασμα;
Α: Θα σας αναφέρουμε μέσα σε 24 ώρες μετά από να λάβουμε την έρευνά σας. Εάν είστε στη επείγουσα ανάγκη της τιμής, παρακαλώ μας καλέστε ή ξέρτε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας έτσι ώστε μπορούμε να αποκριθούμε στην έρευνά σας πρώτα.

Q: Πώς να προσαρμόσει (OEM/ODM);
Α: Εάν έχετε τα σχέδια ή τα δείγματα προϊόντων, παρακαλώ μας τα στείλετε σε και μπορούμε να τα προσαρμόσουμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Θα παράσχουμε επίσης τις επαγγελματικές συμβουλές μας για τα προϊόντα για να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση σχεδίου.

Q: Πόσο καιρό είναι η παράδοσή σας χρόνος;
Α: Διαρκεί συνήθως 5~15 ημέρες, ανάλογα με την ποσότητα που χρειάζεστε. Εάν ο χρόνος είναι επείγων, μπορείτε να τον τακτοποιήσετε.

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8617630277205

WhatsApp : +8615560108187