Διαμορφωμένο πύργος IATF16949 0.8mm κωνική άνοιξη συμπίεσης

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HUIHUANG
Πιστοποίηση: ISO9001,IATF16949
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμόστε
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000 κομμάτια
Τιμή: Discuss
Συσκευασία λεπτομέρειες: Carton+ ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: Συζητήστε
Όροι πληρωμής: T/T, D/P, L/C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000000 κομμάτι/κομμάτια το μήνα σύμφωνα με τη διαταγή
Υπηρεσία: ODM COEM Διάμετρος καλωδίων: Προσαρμόστε
Υλικό: Ανοξείδωτο Επεξεργασία επιφάνειας: Συνήθεια
Ναυτιλία: Αεροπορικώς τη θάλασσα//εκφράστε Συσκευασία: Carton+ ξύλινο κιβώτιο
Χρήση: Βιομηχανικός Διάμετρος: Συνήθεια
ΥΦΟΣ: Σπείρα, σπείρα Εφαρμογή: αυτόματος εξοπλισμός, τηλεπικοινωνίες, ηλεκτρικά εργαλεία κ.λπ.
Υψηλό φως:

άνοιξη συμπίεσης 0.8mm κωνική

,

IATF16949 κωνική άνοιξη συμπίεσης

,

IATF16949 άνοιξη συμπίεσης κώνων

Διαμορφωμένες πύργος ανοξείδωτου ανοίξεις συμπίεσης ελικοειδών ανοίξεων κωνικές

 

Η διάμετρος και η πίσσα άνοιξη είναι αμετάβλητο κυλινδρικό ελικοειδές ελατήριο που η χαρακτηριστική γραμμή είναι γραμμική, και η χαρακτηριστική γραμμή του κωνικού ελατηρίου σπειρών είναι μη γραμμική. Όταν η πίεση διαδικασίας του κωνικού ελατηρίου σπειρών, το ελατήριο σπειρών κοντά στο μεγάλο τέλος της μεγαλύτερης αξίας του γ, μια μικρότερη αξία του μαλακότερου μικρού τέλους γ του ελατηρίου, το ελατήριο σκληρότερο. Η μαλακότερη μερίδα δαχτυλιδιών άνοιξη της πρώτης εργασίας και σφιχτός, της πρώτης περιτύλιξης (που αρχίζει από τον αριθμό μεγάλος-endian) και αμέσως πριν από το μέγεθος της δύναμης και την παραμόρφωση του ελατηρίου και της αργότερα ακόμα ανάλογος σφιχτής, και σφιχτής σπείρας δεν είναι και έπειτα για να εργαστεί. Επομένως, με την αύξηση στο βαθμό παραμόρφωσης, ο αριθμός στροφών άνοιξη που συμμετέχουν στην εργασία θα είναι όλο και λιγότερο, και ο δείκτης άνοιξη θα αναπτυχθεί προς μια μικρότερη κατεύθυνση, η οποία θα καταστήσει το ελατήριο σκληρότερο. Έτσι η χαρακτηριστική γραμμή κωνικού σπειροειδούς βομβαρδισμού είναι μια γραμμή που συνδέει μια ευθεία γραμμή και μια καμπύλη. Τα κωνικά ελατήρια σπειρών μπορούν μόνο να χρησιμοποιηθούν ως ελατήρια συμπίεσης.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα των κωνικών ανοίξεων

 

1. Ακριβής απόδοση ρύθμισης. Δηλαδή η σχέση μεταξύ της δύναμης και της μετατόπισης είναι πολύ ευαίσθητη
2. Η καλή μαλακότητα, δηλ., η σειρά της παραμόρφωσης είναι σχετικά ευρεία
3. Εύκολος να κατασκευάσει
4.Compact δομή
5. Υψηλής ενέργειας επιτόκια.

 

Διαμορφωμένο πύργος IATF16949 0.8mm κωνική άνοιξη συμπίεσης 0

 

Ιδιότητες προϊόντων μερών σφράγισης

 

Διάμετρος καλωδίων προσαρμόστε
Εξατομικεύσιμος Μπορέστε καμένος από τα σχέδια, το δείγμα και τη διάστασή σας
Επεξεργασία επιφάνειας Η άσπρη επένδυση ψευδάργυρου, επένδυση ψευδάργυρου χρώματος, επένδυση νικελίου, χρώμιο που καλύπτεται, Cataphoresis, γίνεται μαύρη, κονιοποιεί το επίστρωμα, εφαρμόζει το πετρέλαιο, χρώμα ή ως αίτημα των πελατών
Υλικό Ο χάλυβας/ο χάλυβας άνθρακα/το καλώδιο/το ανοξείδωτο μουσικής (SUS304, SUS316,17-7PH κ.λπ.) επιτρέπουν το καλώδιο χάλυβα (τιτάνιο κ.λπ.) /flat/τετραγωνικό wire/MONEL Κ-500
Πλεονεκτήματα υψηλός - ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή, πρώτης τάξεως αυτόματος εξοπλισμός παραγωγής, ασφαλής συσκευασία και έγκαιρη παράδοση.
Εφαρμογές Εξοπλισμός ακρίβειας, ηλεκτρονική, παιχνίδια, κλειδαριές πορτών, μηχανικός εξοπλισμός, διάφορα οχήματα.
Συσκευασία Πλαστική συσκευασία μέσα, και έπειτα συσκευασμένος στο χαρτόνι ή τα ξύλινα κιβώτια. Ή προσαρμόστε τη συσκευασία σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.
η υπηρεσία μας

(1) γρήγορες απαντήσεις με την πλήρη προσοχή μέσα σε 24 ώρες.

(2) δείγματα και θέση παραγωγής ενημερωμένη αμέσως.

(3) γρήγορη και ασφαλής παράδοση για τα δείγματα και τις διαταγές.

(4) οι διαταγές cOem ή ODM χαιρετίζονται.

(5) καλύτερη υπηρεσία πριν και μετά από τις πωλήσεις.

 

Εφαρμογή των κωνικών ανοίξεων

 

Αεροπορία, αυτοκίνητος, μοτοσικλέτα, ποδήλατο, αυτόματος εξοπλισμός, οικιακή συσκευή, ιατρική συσκευή, παιχνίδι, τηλεπικοινωνίες, υπολογιστής, όργανο και μετρητής, έπιπλα, ηλεκτρικά εργαλεία, φόρμα και άλλες βιομηχανίες.

Διαμορφωμένο πύργος IATF16949 0.8mm κωνική άνοιξη συμπίεσης 1

Τύποι και χαρακτηριστικά των κυλινδρικών σπειροειδών ελατηρίων συμπίεσης
1. Κυλινδρικό ελικοειδές ελατήριο συμπίεσης με την κυκλική διατομή: το μεγαλύτερο μέρος αυτού του ελατηρίου αποτελείται από το χάλυβα και το ανοξείδωτο υψηλού άνθρακα. Το χαρακτηριστικό του είναι ότι η αξία δύναμης είναι γραμμική, η δομή είναι σπειροειδής, είναι κατάλληλο να κατασκευάσει, και είναι επίσης το ευρύτατα χρησιμοποιημένο ελατήριο συμπίεσης.
2. Κυλινδρικό ελικοειδές ελατήριο συμπίεσης με το ορθογώνιο τμήμα: Αυτό το είδος άνοιξη έχει τα χαρακτηριστικά της κατάληψης ενός μικρού διαστήματος και μπορεί να απορροφήσει περισσότερη ενέργεια, και η αξία δύναμης είναι επίσης γραμμική, αλλά είναι δύσκολο να κατασκευάσει και απαιτεί την ειδική σχεδίαση.
3. Επίπεδο ελατήριο συμπίεσης τμημάτων κυλινδρικό σπειροειδές: Αυτό το είδος άνοιξη είναι πολύ στενό στα πρώτα, αλλά επειδή αποτελείται από τα υλικά που ισιώνονται από τα στρογγυλά καλώδια, η ζωή υπηρεσιών θα είναι πολύ μακρύτερη από τα πρώτα.
4. Άνιση πίσσα ή μεταβλητή πίσσα, μεταβλητή ακαμψία, κυλινδρικό σπειροειδές ελατήριο συμπίεσης: Όταν το ελατήριο λειτουργεί, το χαρακτηριστικό αξίας δύναμης είναι μη γραμμικό, και η ακαμψία και η φυσική συχνότητα δεν καθορίζονται. Αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι ευεργετικό να αποβάλει τη μηχανική αντήχηση. Φαινόμενο, χρησιμοποιώ συχνά στα ενισχυτικά μεγάλα μεταβλητά φορτία μηχανικού εξοπλισμού.
Ο τελευταίος τύπος είναι ένα multi-strand ελικοειδές ελατήριο συμπίεσης: αυτό το χαλύβδινο σύρμα άνοιξη δεν είναι ένα συνηθισμένο στρογγυλό χαλύβδινο σύρμα καλωδίων, αλλά ένα χαλύβδινο σύρμα που διαμορφώνεται με να στρίψει διάφορα λεπτά χαλύβδινα σύρματα από κοινού. Το χαρακτηριστικό είναι πότε το φορτίο φθάνει σε ένα συγκεκριμένο ποσό όταν λειτουργεί το ελατήριο συμπίεσης. Η γραμμή θα βρεί το σημείο καμπής. Έχει τη μεγαλύτερη δύναμη από τα συνηθισμένα στρογγυλά ελατήρια καλωδίων, και έχει την προφανή επίδραση απορρόφησης κλονισμού. Χρησιμοποιείται συνήθως στις μηχανές.

 

Διαμορφωμένο πύργος IATF16949 0.8mm κωνική άνοιξη συμπίεσης 2

Μέθοδος επεξεργασίας επιφάνειας άνοιξη
Η επιφάνεια άνοιξη μπορεί γενικά να αντιμετωπιστεί, όπως το μαύρισμα (μπλε), να φωσφοριήσει, ηλεκτρολυτική επιμετάλλωση, ψεκασμός, ταινία Dacromet χρωμίου ψευδάργυρου, το προστατευτικό στρώμα κ.λπ. Dacromet έχει την άριστη αντίσταση διάβρωσης, η οποία είναι 7-10 φορές αυτό του παραδοσιακού στρώματος ηλεκτρολυτικής επιμετάλλωσης, και δεν υπάρχει κανένα embrittlement υδρογόνου της διαδικασίας ηλεκτρολυτικής επιμετάλλωσης. Και ισχυρή προσκόλληση, ιδιαίτερα κατάλληλη για την προστασία επιφάνειας των ελαστικών υλικών.

Η επιφάνεια αντιμετωπισμένων των Dacromet προϊόντων είναι αργυροειδές λευκό. Τα κύριες χαρακτηριστικά και η χρήση της επεξεργασίας επιφάνειας, αντίσταση διάβρωσης, μπλε, συνήθως χρησιμοποιημένη άνοιξη προστασία επεξεργασίας οξείδωσης, μαύρος, διατηρούνται γενικά στον αέρα για 3 μήνες, η ηλεκτρολυτική επιμετάλλωση χρησιμοποιείται για την υψηλότερη μέση προστασία αέρα προστασίας γενικά για 3 μήνες σε 2 έτη, φώσφορος που η δυνατότητα αντι-κεντητικής της χημικής επεξεργασίας είναι υψηλότερη από αυτή της επεξεργασίας οξείδωσης. Μπορεί να αντισταθεί υψηλής θερμοκρασίας 400℃. Γενικά χρησιμοποιημένος για την προστασία των σημαντικών μερών, ή ως προγενέστερη επεξεργασία άλλων προστατευτικών στρωμάτων. Το μη μεταλλικό προστατευτικό στρώμα, το χρώμα, το χρώμα ψεκασμού, το ηλεκτροφορητικό χρώμα, κ.λπ. έχουν την ισχυρή αντιδιαβρωτική δυνατότητα. Έχει μια ευρεία επιφάνεια, ειδικά ηλεκτροφορητικό χρώμα. Χρησιμοποιείται αυτήν την περίοδο στην προεπεξεργασία των αυτοκινητικών επιφανειών. Η ειδική αντιοξειδωτική προστασία πετρελαίου χρησιμοποιείται συχνά τις ανοίξεις συμπιεστών ψυγείων χωρίς embrittlement υδρογόνου. Η διαδικασία είναι απλή, φιλική προς το περιβάλλον και μη ρυπογόνος.

Διαμορφωμένο πύργος IATF16949 0.8mm κωνική άνοιξη συμπίεσης 3

 

FAQ

Q: Είστε ένα εργοστάσιο;
Α: Είμαστε ένα 32χρονο εργοστάσιο, παίρνουμε τις διαταγές OEM/ODM.

Q: Πότε μπορώ να πάρω ένα απόσπασμα;
Α: Θα σας αναφέρουμε μέσα σε 24 ώρες μετά από να λάβουμε την έρευνά σας. Εάν είστε στη επείγουσα ανάγκη της τιμής, παρακαλώ μας καλέστε ή ξέρτε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας έτσι ώστε μπορούμε να αποκριθούμε στην έρευνά σας πρώτα.

Q: Πώς να προσαρμόσει (OEM/ODM);
Α: Εάν έχετε τα σχέδια ή τα δείγματα προϊόντων, παρακαλώ μας τα στείλετε σε και μπορούμε να τα προσαρμόσουμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Θα παράσχουμε επίσης τις επαγγελματικές συμβουλές μας για τα προϊόντα για να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση σχεδίου.

Q: Πόσο καιρό είναι η παράδοσή σας χρόνος;
Α: Διαρκεί συνήθως 5~15 ημέρες, ανάλογα με την ποσότητα που χρειάζεστε. Εάν ο χρόνος είναι επείγων, μπορείτε να τον τακτοποιήσετε.

 

Πώς να επιλέξει έναν κατασκευαστή άνοιξη; Μπορούμε να κρίνουμε με την επιθεώρηση των ακόλουθων 10 σημείων των κατασκευαστών άνοιξη:
1. Τύποι ελατηρίων που μπορούν να παραχθούν.
Οι διαφορετικοί τύποι ελατηρίων απαιτούν το διαφορετικό εξοπλισμό παραγωγής. Οι περισσότεροι τύποι που μπορούν να παραχθούν, ο πληρέστερος ο εξοπλισμός παραγωγής της επιχείρησης.
2. Ρωτήστε για την ακρίβεια παραγωγής του ελατηρίου.
Η ακρίβεια της παραγωγής των ελατηρίων αντιπροσωπεύει την ικανότητα τεχνολογίας παραγωγής του εργοστασίου άνοιξη. Όσο υψηλότερη η ακρίβεια παραγωγής, περισσότερη προσοχή το εργοστάσιο άνοιξη δίνει στην ποιότητα των προϊόντων.
3. Εάν υπάρχει μια ομάδα έρευνα και ανάπτυξη.
Η ομάδα Ε&Α είναι αναπόφευκτη για μια επιχείρηση. Η ομάδα Ε&Α του εργοστασίου άνοιξη μπορεί να κάνει αυτήν την επιχείρηση να αναπτυχθεί στην κατεύθυνση των νέων διαδικασιών και τις νέες τεχνολογίες. ~Innovative δυνατότητα
4. Εάν ο εξοπλισμός παραγωγής εισάγεται.
Ο μεγαλύτερος μέρος του εσωτερικού εξοπλισμού άνοιξη χρησιμοποιείται για να παραγάγει μερικά μη-σημαντικά μέρη του ελατηρίου, η γενική ακρίβεια παραγωγής είναι χαμηλή, και υπάρχει ένα ορισμένο χάσμα στη συνέπεια προϊόντων. Όσο υψηλότερη η ακρίβεια του εξοπλισμού άνοιξη, τόσο ψηλότεη η ακρίβεια του ελατηρίου μπορεί να γίνει.
5. Παραγωγή της παραγωγής άνοιξη.
Η παραγωγή παραγωγής των ελατηρίων αντιπροσωπεύει τη ικανότητα παραγωγής αυτής της επιχείρησης. Όσο μεγαλύτερη η ικανότητα παραγωγής, τόσο ισχυρότερη η ικανότητα ανεφοδιασμού και τόσο ισχυρότερη η σχετική εγγύηση παράδοσης.
6. Ποιοι κατασκευαστές είναι οι προμηθευτές για;
Όπως λέει και η παροιμία, για να παντρεψετε μια σύζυγο, πρέπει να επιλέξετε το σωστό πρόσωπο, και πρέπει επίσης να βρείτε έναν συνεργάτη. Παραδείγματος χάριν, είστε στη αυτοκινητοβιομηχανία, και η Co. ανοίξεων Xinxiang Huispring, ΕΠΕ είναι ένα ελατήριο για τη αυτοκινητοβιομηχανία. Παρέχουν άμεσα τη γερμανική επιχείρηση Bosch, έτσι η ποιότητα των προϊόντων πρέπει να είναι πολύ εξασφαλισμένη. Αυτό είναι πολύ κατάλληλο για σας. Εάν κάνετε μια μάνδρα ballpoint και εσείς να θελήσει ένα συνηθισμένο ballpoint ελατήριο μανδρών, κατόπιν αυτό το φωτεινό ελατήριο άνοιξη μπορεί να μην είναι κατάλληλο για σας. Πρέπει να επιλέξετε ένα συνηθισμένο εργοστάσιο άνοιξη.
7. Εάν υπάρχει ένα ειδικό εξεταστικό τμήμα και εάν ο εξοπλισμός δοκιμής είναι πλήρης.
Το τμήμα επιθεώρησης είναι απαραίτητο τμήμα της επιχείρησης άνοιξη. Εάν κανένας δεν εποπτεύει τον ποιοτικό έλεγχο, ή ο ποιοτικός έλεγχος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον αποτελεσματικό εξοπλισμό για την επιθεώρηση, κατόπιν κανένας δεν θα τολμούσε να χρησιμοποιήσει τέτοια προϊόντα.
8. Ποιο είναι το ελαττωματικό ποσοστό του ελατηρίου παραχθε'ντος; ,
Το ελαττωματικό ποσοστό ελατηρίων των καταρτισμένων κατασκευαστών άνοιξη είναι γενικά μεταξύ 5 και 12 μερών ανά εκατομμύριο. Αυτό το στοιχείο περιέχει τα στοιχεία των μη συμμορφούμενων προϊόντων που ανιχνεύονται από τον κατασκευαστή. Όσο μικρότερα τα στοιχεία, τόσο ισχυρότερη η ακρίβεια και η συνέπεια της παραγωγής άνοιξη.
9. Πού είναι οι πρώτες ύλες των ελατηρίων που αγοράζονται και εάν είναι επιθεωρημένο πιάτο από το πιάτο.
Η διαδικασία παραγωγής του ελατηρίου είναι πολύ σημαντική, και η πρώτη ύλη του ελατηρίου είναι σημαντικότερη. Για το ίδιο υλικό, μερικοί υλικοί έμποροι το πωλούν για 5 yuan, και μερικοί υλικοί έμποροι το πωλούν για 10 yuan. Γιατί είναι αυτό; Αφ' ενός, είναι η συνέπεια του χαλύβδινου σύρματος, όπως μερικές θέσεις όπου είναι παχύ και μερικές θέσεις, αφ' ετέρου, εάν η σύνθεση του υλικού άνοιξη διανέμεται ομοιόμορφα και εάν το περιεχόμενο είναι κατάλληλο. Το ελατήριο που παράγεται από τις αναρμόδιες πρώτες ύλες άνοιξη είναι επίσης αναρμόδιο, όπως η συχνή θραύση ή η παραμόρφωση, και το φορτίο άνοιξη δεν μπορεί να επιτευχθεί.
10. Εάν έχει το πιστοποιητικό τίτλου σπουδών της σχετικής βιομηχανίας.
Για το ελατήριο η βιομηχανία, είναι μερικά πιστοποιητικά πολύ δύσκολα να λάβουν, όπως IATF16949 και GJB 9001C. Αυτά είναι πολύ σπάνια πιστοποιητικά. Εάν η επιχείρηση αυτών των ελατηρίων έχει αυτά τα προσόντα, τουλάχιστον αποδεικνύεται πολύ επίσημη.
Τέλος, πρέπει ακόμα να διευθύνουμε τις επιτόπιες επιθεωρήσεις και να δούμε πόσο το καταχωρημένο κεφάλαιο του εργοστασίου αυτών των ελατηρίων είναι, ώστε να αποφευχθούν τα επόμενα προβλήματα ανεφοδιασμού.

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8617630277205

WhatsApp : +8615560108187