IATF16949 χάλυβας άνθρακα 3.0mm πολυ άνοιξη κυμάτων

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HUIHUANG
Πιστοποίηση: ISO9001,IATF16949
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμόστε
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000 κομμάτια
Τιμή: Discuss
Συσκευασία λεπτομέρειες: Carton+ ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: Συζητήστε
Όροι πληρωμής: T/T, D/P, L/C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000000 κομμάτι/κομμάτια το μήνα σύμφωνα με τη διαταγή
Υπηρεσία: ODM COEM Διάμετρος καλωδίων: Προσαρμόστε
Υλικό: Ανοξείδωτο Επεξεργασία επιφάνειας: επίστρωση, ψεκασμός
Ναυτιλία: Αεροπορικώς τη θάλασσα//εκφράστε Συσκευασία: Carton+ ξύλινο κιβώτιο
Χρήση: Βιομηχανικός, βιομηχανικός Μέγεθος: Προσαρμοσμένα μεγέθη
Υψηλό φως:

άνοιξη κυμάτων 3.0mm πολυ

,

IATF16949 πολυ άνοιξη κυμάτων

,

κυματιστό ελατήριο 3.0mm

Πολυστρωματικά ελατήρια κυμάτων ανοίξεων συμπίεσης χάλυβα άνθρακα κατασκευαστών

 

Ένα ελατήριο κυμάτων είναι ένα ελατήριο συμπίεσης φιαγμένο από κουλουριασμένο επίπεδο καλώδιο με τα κύματα που προστίθενται κατά μήκος των σπειρών για να του δώσουν μια επίδραση άνοιξη. μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε αντί των συμβατικών στρογγυλών ελατηρίων συμπίεσης καλωδίων στις εφαρμογές που απαιτούν τη σφιχτή προδιαγραφή εκτροπής φορτίων στα διαστημικά κρίσιμα περιβάλλοντα. Γενικά, καταλαμβάνουν 30-50% του συμπιεσμένου διαστήματος ύψους των συγκρίσιμων στρογγυλών ελατηρίων καλωδίων που προσφέρουν περισσότερη εκτροπή με τις ίδιες προδιαγραφές φορτίων. Αυτό όχι μόνο επιτρέπει τη διαστημική αποταμίευση αλλά και τις μικρότερες συνελεύσεις που χρησιμοποιούν λιγότερα υλικά, ως εκ τούτου χαμηλότερες δαπάνες παραγωγής.

 

Τα ελατήρια κατασκευάζονται από μια ενιαία ίνα του επίπεδου καλωδίου που διαμορφώνεται στις συνεχείς ακριβείς σπείρες με τις ομοιόμορφα διαμέτρους και τα κύματα. Κατασκευάζονται με είτε τις σαφείς άκρες (κυματιστές) είτε τις τακτοποιώ-επίπεδες άκρες (shim άκρες). Γενικά, 17-7pH χρησιμοποιείται ως τυποποιημένο υλικό για τα ελατήρια κυμάτων. Η προσεκτική υλική επιλογή απαιτείται για τα λειτουργικά περιβάλλοντα όπως οι υψηλές θερμοκρασίες και τα διαβρωτικά μέσα.

 

Τα ελατήρια κυμάτων βρίσκονται σε μια ευρεία ποικιλία των εφαρμογών όπου οι δομικές εκτιμήσεις περιορίζουν το ύψος εγκαταστάσεων, όπου η διανομή ένστολου προσωπικού απαιτείται ή/και η ομοιόμορφη περιστροφική πίεση απαιτείται άνω των 360°. Είναι κατάλληλοι και για τις στατικές και ελαφρώς δυναμικές εφαρμογές φορτίων. Εντούτοις, η κούραση είναι κρίσιμη σχεδιάζοντας ένα ελατήριο κυμάτων για τις δυναμικές εφαρμογές φορτίων. Για τους υψηλότερους κύκλους ζωής ένα ισχυρότερο ελατήριο απαιτείται. Οι ειδικές λύσεις πρέπει να βρεθούν για τις εξαιρετικά δυναμικές εφαρμογές δεδομένου ότι η ιδιαίτερη πίεση στις καμπύλες κυμάτων ημιτόνου μπορεί να προκαλέσει το υλικό γδάρσιμο στο σημείο επαφής. Οι χαρακτηριστικές εφαρμογές περιλαμβάνουν τους συνδετήρες, τους συμπλέκτες, τις βαλβίδες, τις αντλίες, τις σφραγίδες, το ιατρικό εξοπλισμό, κ.λπ.

 

IATF16949 χάλυβας άνθρακα 3.0mm πολυ άνοιξη κυμάτων 0

 

Ιδιότητες προϊόντων ανοίξεων κυμάτων

 

Υλικό Χαλύβδινο σύρμα άνοιξη, χάλυβας 304/303/316Stainelss, καλώδιο μουσικής, καλώδιο χαλκού, καλώδιο χαλκού φωσφόρων ή οποιοδήποτε διαθέσιμο καλώδιο.
Λήξη Τέλος που στρογγυλεύει, στίλβωσης, ηλεκτροχημικού γυαλίζοντας κ.λπ.
Διαδικασία CNC άνοιξη
Τομέας εφαρμογής Ηλεκτρονικό ανταλλακτικό, μέρη επίπλων, μέρη κινητών τηλεφώνων, αυτόματα μέρη υλικού, συναρμολογήσεις εξοπλισμού γυμναστικής, κ.λπ.
Επεξεργασία επιφάνειας

Υποβολή σε ανοδική οξείδωση, στίλβωση, επίστρωμα σκονών, παθητικότητα, αμμόστρωση, επένδυση Nickal,

Επένδυση ψευδάργυρου, επιχρωμίωση, θερμική επεξεργασία, οξείδωση

Εφαρμογή

Ηλεκτρονική, αυτόματη, ηλεκτρική συσκευή, ηλεκτρική μηχανή, παιχνίδι, ιατρική περίθαλψη,

κιβώτιο μεγάφωνων, εξοπλισμός επίπλων και ικανότητας και άλλες βιομηχανίες.

Σχέδιο Σύμφωνα με το σχέδιο ή το δείγμα πελατών
Εξοπλισμός

CNC μηχανές άνοιξη, CNC punching μηχανές, CNC μηχανές άλεσης, CNC μηχανές στροφής,

CNC επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο, αυτόματοι τόρνοι, γραμμική λείανσης μηχανή κ.λπ. κοπής.

Πρότυπα JIS, DIN, ANSI, ΤΟ EN, Κ.ΛΠ.
Ανοχή 0.005mm - 0.01mm
Τραχύτητα επιφάνειας RA 1,6 -3,2
Συσκευασία

Polybag αφρού + εξωτερικός - τυποποιημένο κιβώτιο χαρτοκιβωτίων/κιβώτιο χαρτοκιβωτίων με την παλέτα

+ Ταινία τεντωμάτων

Λογισμικό Αυτόματο CAD, στερεά εργασία, UG: PDF, DWG, DXF, IGS, ΒΉΜΑ, SLDPRT
 

 

Εφαρμογή των ανοίξεων κυμάτων

 

Αεροπορία, αυτοκίνητος, μοτοσικλέτα, ποδήλατο, αυτόματος εξοπλισμός, οικιακή συσκευή, ιατρική συσκευή, παιχνίδι, τηλεπικοινωνίες, υπολογιστής, όργανο και μετρητής, έπιπλα, ηλεκτρικά εργαλεία, φόρμα και άλλες βιομηχανίες.

 

Χαρακτηριστικά της άνοιξη κυμάτων

 

(1) η σειρά ακαμψίας είναι μεγάλη, η δυνατότητα απορρόφησης κλονισμού είναι ισχυρή, και η συγκεκριμένη ενέργεια μορφής ανά όγκο μονάδων είναι μεγάλη.
(2) έχει τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ακαμψίας. Η ακαμψία μπορεί να διορθωθεί με την αλλαγή των διαφορετικών συνδυασμών μέγιστων ύψους, πλάτους και πάχους. Η ακαμψία μπορεί επίσης να ρυθμιστεί από τον αριθμό συνδυασμένων κομματιών.
(3) έναντι των ελατηρίων δίσκων, έχει τα πλεονεκτήματα της υψηλής αντοχής, καλής ευελιξίας και της ισχυρής αντίστασης αντίκτυπου.
(4) το μέγεθος δομών είναι συμπαγές. Κάτω από τις ίδιες φυσικές παραμέτρους, το διάστημα εγκαταστάσεων είναι μικρό.

 

IATF16949 χάλυβας άνθρακα 3.0mm πολυ άνοιξη κυμάτων 1

 

Πώς να επιλέξει ένα ελατήριο κυμάτων;

 

Τι είναι οι λειτουργίες και λειτουργίες των ελατηρίων κυμάτων; Τι θα έπρεπε να πληρώσω στην προσοχή όταν αναπηδά το αγοράζοντας κύμα;

Το ελατήριο κυμάτων έχει τη δυνατότητα να σώσει το διάστημα. Το ελατήριο κυμάτων είναι ένα ελαστικό στοιχείο με διάφορες αιχμές και κοιλάδες σε ένα λεπτό δαχτυλίδι μετάλλων. Οι κύριες λειτουργίες του κύματος αναπηδούν:

①Ελέγξτε τη μετακίνηση των μηχανημάτων, όπως τα ελατήρια βαλβίδων στις εσωτερικές μηχανές και τα ελατήρια ελέγχου στους συμπλέκτες.

②Απορροφήστε τη δόνηση και προσκρούστε στην ενέργεια, όπως τα ελατήρια απομονωτών κάτω από τα αυτοκίνητα και τα τραίνα, δόνηση-που απορροφούν τα ελατήρια στις συζεύξεις, κ.λπ.

③Η ενέργεια καταστημάτων και παραγωγής καθώς η δύναμη, όπως το ρολόι αναπηδά, αναπηδά στα πυροβόλα, κ.λπ.

④Χρησιμοποιημένος ως δύναμη που μετρά το στοιχείο, όπως ένα δυναμόμετρο, ένα ελατήριο σε μια κλίμακα άνοιξη, κ.λπ. Η αναλογία του φορτίου άνοιξη στην παραμόρφωση καλείται ακαμψία άνοιξη. Όσο μεγαλύτερη η ακαμψία, τόσο σκληρότερο το ελατήριο.

 

Προϊόν που συσκευάζει: γενικά ορισμένες διαφανείς πλαστικές τσάντες, και έπειτα με τη συσκευασία χαρτοκιβωτίων. Φυσικά, εάν έχετε τις ειδικές απαιτήσεις, μπορούμε επίσης να τις συναντήσουμε. Έχουμε διάφορους κανονικούς συνεργάτες: Bosch, Petra, Hitachi, dicks, dongfeng ηλεκτρικός, κ.λπ. Έχουμε την εμπειρία συνεργαμένος με τους πελάτες από σε όλο τον κόσμο, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ινδία και Australia.So που δεν ειναι απαραίτητο να ανησυχήσετε για τη μεταφορά εφ' όσον είμαι τα προϊόντα σας στη σειρά παραγωγής μας.

 

IATF16949 χάλυβας άνθρακα 3.0mm πολυ άνοιξη κυμάτων 2

 

FAQ


Q: Είστε ένα εργοστάσιο;
Α: Είμαστε ένα 32χρονο εργοστάσιο, παίρνουμε τις διαταγές cOem.

Q: Πότε μπορώ να πάρω ένα απόσπασμα;
Α: Θα σας αναφέρουμε μέσα σε 24 ώρες μετά από να λάβουμε την έρευνά σας. Εάν είστε στη επείγουσα ανάγκη της τιμής, παρακαλώ μας καλέστε ή ξέρτε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας έτσι ώστε μπορούμε να αποκριθούμε στην έρευνά σας πρώτα.

Q: Πώς να προσαρμόσει (OEM/ODM);
Α: Εάν έχετε τα σχέδια ή τα δείγματα προϊόντων, παρακαλώ μας τα στείλετε σε και μπορούμε να τα προσαρμόσουμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Θα παράσχουμε επίσης τις επαγγελματικές συμβουλές μας για τα προϊόντα για να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση σχεδίου.

Q: Πόσο καιρό είναι η παράδοσή σας χρόνος;
Α: Διαρκεί συνήθως 5~15 ημέρες, ανάλογα με την ποσότητα που χρειάζεστε. Εάν ο χρόνος είναι επείγων, μπορείτε να τον τακτοποιήσετε.

 

Πώς να επιλέξει έναν κατασκευαστή άνοιξη; Μπορούμε να κρίνουμε με την επιθεώρηση των ακόλουθων 10 σημείων των κατασκευαστών άνοιξη:
1. Τύποι ελατηρίων που μπορούν να παραχθούν.
Οι διαφορετικοί τύποι ελατηρίων απαιτούν το διαφορετικό εξοπλισμό παραγωγής. Οι περισσότεροι τύποι που μπορούν να παραχθούν, ο πληρέστερος ο εξοπλισμός παραγωγής της επιχείρησης.
2. Ρωτήστε για την ακρίβεια παραγωγής του ελατηρίου.
Η ακρίβεια της παραγωγής των ελατηρίων αντιπροσωπεύει την ικανότητα τεχνολογίας παραγωγής του εργοστασίου άνοιξη. Όσο υψηλότερη η ακρίβεια παραγωγής, περισσότερη προσοχή το εργοστάσιο άνοιξη δίνει στην ποιότητα των προϊόντων.
3. Εάν υπάρχει μια ομάδα έρευνα και ανάπτυξη.
Η ομάδα Ε&Α είναι αναπόφευκτη για μια επιχείρηση. Η ομάδα Ε&Α του εργοστασίου άνοιξη μπορεί να κάνει αυτήν την επιχείρηση να αναπτυχθεί στην κατεύθυνση των νέων διαδικασιών και τις νέες τεχνολογίες. ~Innovative δυνατότητα
4. Εάν ο εξοπλισμός παραγωγής εισάγεται.
Ο μεγαλύτερος μέρος του εσωτερικού εξοπλισμού άνοιξη χρησιμοποιείται για να παραγάγει μερικά μη-σημαντικά μέρη του ελατηρίου, η γενική ακρίβεια παραγωγής είναι χαμηλή, και υπάρχει ένα ορισμένο χάσμα στη συνέπεια προϊόντων. Όσο υψηλότερη η ακρίβεια του εξοπλισμού άνοιξη, τόσο ψηλότεη η ακρίβεια του ελατηρίου μπορεί να γίνει.
5. Παραγωγή της παραγωγής άνοιξη.
Η παραγωγή παραγωγής των ελατηρίων αντιπροσωπεύει τη ικανότητα παραγωγής αυτής της επιχείρησης. Όσο μεγαλύτερη η ικανότητα παραγωγής, τόσο ισχυρότερη η ικανότητα ανεφοδιασμού και τόσο ισχυρότερη η σχετική εγγύηση παράδοσης.
6. Ποιοι κατασκευαστές είναι οι προμηθευτές για;
Όπως λέει και η παροιμία, για να παντρεψετε μια σύζυγο, πρέπει να επιλέξετε το σωστό πρόσωπο, και πρέπει επίσης να βρείτε έναν συνεργάτη. Παραδείγματος χάριν, είστε στη αυτοκινητοβιομηχανία, και η Co. ανοίξεων Xinxiang Huispring, ΕΠΕ είναι ένα ελατήριο για τη αυτοκινητοβιομηχανία. Παρέχουν άμεσα τη γερμανική επιχείρηση Bosch, έτσι η ποιότητα των προϊόντων πρέπει να είναι πολύ εξασφαλισμένη. Αυτό είναι πολύ κατάλληλο για σας. Εάν κάνετε μια μάνδρα ballpoint και εσείς να θελήσει ένα συνηθισμένο ballpoint ελατήριο μανδρών, κατόπιν αυτό το φωτεινό ελατήριο άνοιξη μπορεί να μην είναι κατάλληλο για σας. Πρέπει να επιλέξετε ένα συνηθισμένο εργοστάσιο άνοιξη.
7. Εάν υπάρχει ένα ειδικό εξεταστικό τμήμα και εάν ο εξοπλισμός δοκιμής είναι πλήρης.
Το τμήμα επιθεώρησης είναι απαραίτητο τμήμα της επιχείρησης άνοιξη. Εάν κανένας δεν εποπτεύει τον ποιοτικό έλεγχο, ή ο ποιοτικός έλεγχος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον αποτελεσματικό εξοπλισμό για την επιθεώρηση, κατόπιν κανένας δεν θα τολμούσε να χρησιμοποιήσει τέτοια προϊόντα.
8. Ποιο είναι το ελαττωματικό ποσοστό του ελατηρίου παραχθε'ντος; ,
Το ελαττωματικό ποσοστό ελατηρίων των καταρτισμένων κατασκευαστών άνοιξη είναι γενικά μεταξύ 5 και 12 μερών ανά εκατομμύριο. Αυτό το στοιχείο περιέχει τα στοιχεία των μη συμμορφούμενων προϊόντων που ανιχνεύονται από τον κατασκευαστή. Όσο μικρότερα τα στοιχεία, τόσο ισχυρότερη η ακρίβεια και η συνέπεια της παραγωγής άνοιξη.
9. Πού είναι οι πρώτες ύλες των ελατηρίων που αγοράζονται και εάν είναι επιθεωρημένο πιάτο από το πιάτο.
Η διαδικασία παραγωγής του ελατηρίου είναι πολύ σημαντική, και η πρώτη ύλη του ελατηρίου είναι σημαντικότερη. Για το ίδιο υλικό, μερικοί υλικοί έμποροι το πωλούν για 5 yuan, και μερικοί υλικοί έμποροι το πωλούν για 10 yuan. Γιατί είναι αυτό; Αφ' ενός, είναι η συνέπεια του χαλύβδινου σύρματος, όπως μερικές θέσεις όπου είναι παχύ και μερικές θέσεις, αφ' ετέρου, εάν η σύνθεση του υλικού άνοιξη διανέμεται ομοιόμορφα και εάν το περιεχόμενο είναι κατάλληλο. Το ελατήριο που παράγεται από τις αναρμόδιες πρώτες ύλες άνοιξη είναι επίσης αναρμόδιο, όπως η συχνή θραύση ή η παραμόρφωση, και το φορτίο άνοιξη δεν μπορεί να επιτευχθεί.
10. Εάν έχει το πιστοποιητικό τίτλου σπουδών της σχετικής βιομηχανίας.
Για το ελατήριο η βιομηχανία, είναι μερικά πιστοποιητικά πολύ δύσκολα να λάβουν, όπως IATF16949 και GJB 9001C. Αυτά είναι πολύ σπάνια πιστοποιητικά. Εάν η επιχείρηση αυτών των ελατηρίων έχει αυτά τα προσόντα, τουλάχιστον αποδεικνύεται πολύ επίσημη.
Τέλος, πρέπει ακόμα να διευθύνουμε τις επιτόπιες επιθεωρήσεις και να δούμε πόσο το καταχωρημένο κεφάλαιο του εργοστασίου αυτών των ελατηρίων είναι, ώστε να αποφευχθούν τα επόμενα προβλήματα ανεφοδιασμού.

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8617630277205

WhatsApp : +8615560108187