ανοίξεις επέκτασης ανοξείδωτου 0.06mm για το τύλιγμα της μηχανής

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HUIHUANG
Πιστοποίηση: ISO9001,IATF16949
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμόστε
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000 κομμάτια
Τιμή: Discuss
Συσκευασία λεπτομέρειες: Carton+ ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: Συζητήστε
Όροι πληρωμής: T/T, D/P, L/C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000000 κομμάτι/κομμάτια το μήνα σύμφωνα με τη διαταγή
Υπηρεσία: COem Τύπος φορτίων: Επέκταση
Διάμετρος καλωδίων: 0.06mm~15mm Υλικό: Ανοξείδωτο
Επεξεργασία επιφάνειας: Συνήθεια Διάμετρος: Συνήθεια
Συσκευασία: Carton+ ξύλινο κιβώτιο Ύψος: Συνήθεια
Υψηλό φως:

ανοίξεις επέκτασης ανοξείδωτου 0.06mm

,

Άνεμος ανοίξεις επέκτασης ανοξείδωτου μηχανών

,

ελατήρια έντασης ανοξείδωτου 0.06mm

Κατασκευαστής της Κίνας υψηλός - οι ανοίξεις επέκτασης ποιοτικού ανοξείδωτου αναπηδούν την άνεμος μηχανή

 

Εισαγωγή προϊόντων: Τα ελατήρια έντασης (επίσης αποκαλούμενα ελατήρια έντασης, καλούμενα τα ελατήρια έντασης) είναι ελατήρια σπειρών που αντέχουν την αξονική ένταση. Τα ελατήρια έντασης αποτελούνται γενικά από τα στρογγυλά υλικά διατομής. Όταν όχι κάτω από το φορτίο, οι σπείρες του ελατηρίου έντασης είναι γενικά σφιχτά και δεν υπάρχει κανένα χάσμα.
Οι δύο άκρες διαιρούνται σε ποικίλες προδιαγραφές όπως με το γάντζο, χωρίς γάντζο (προστατευτική κάλυψη), με το δαχτυλίδι τραβήγματος ή ένα με το γάντζο και ένα με την άνοιξη έντασης.
Πρότυπο και υλικό: προσαρμοσμένος ή σχεδιασμένος σύμφωνα με τα σχέδια χρηστών

 

ανοίξεις επέκτασης ανοξείδωτου 0.06mm για το τύλιγμα της μηχανής 0

 

Ιδιότητες προϊόντων ανοίξεων επέκτασης

 

Υλικό Χαλύβδινο σύρμα άνοιξη, χάλυβας 304/303/316Stainelss, καλώδιο μουσικής, καλώδιο χαλκού, καλώδιο χαλκού φωσφόρων ή οποιοδήποτε διαθέσιμο καλώδιο.
Λήξη Τέλος που στρογγυλεύει, στίλβωσης, ηλεκτροχημικού γυαλίζοντας κ.λπ.
Διαδικασία CNC άνοιξη
Τομέας εφαρμογής Ηλεκτρονικό ανταλλακτικό, μέρη επίπλων, μέρη κινητών τηλεφώνων, αυτόματα μέρη υλικού, συναρμολογήσεις εξοπλισμού γυμναστικής, κ.λπ.
Επεξεργασία επιφάνειας

Υποβολή σε ανοδική οξείδωση, στίλβωση, επίστρωμα σκονών, παθητικότητα, αμμόστρωση, επένδυση Nickal,

Επένδυση ψευδάργυρου, επιχρωμίωση, θερμική επεξεργασία, οξείδωση

Εφαρμογή

Ηλεκτρονική, αυτόματη, ηλεκτρική συσκευή, ηλεκτρική μηχανή, παιχνίδι, ιατρική περίθαλψη,

κιβώτιο μεγάφωνων, εξοπλισμός επίπλων και ικανότητας και άλλες βιομηχανίες.

Σχέδιο Σύμφωνα με το σχέδιο ή το δείγμα πελατών
Εξοπλισμός

CNC μηχανές άνοιξη, CNC punching μηχανές, CNC μηχανές άλεσης, CNC μηχανές στροφής,

CNC επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο, αυτόματοι τόρνοι, γραμμική λείανσης μηχανή κ.λπ. κοπής.

Πρότυπα JIS, DIN, ANSI, ΤΟ EN, Κ.ΛΠ.
Ανοχή 0.005mm - 0.01mm
Τραχύτητα επιφάνειας RA 1,6 -3,2
Συσκευασία

Polybag αφρού + εξωτερικός - τυποποιημένο κιβώτιο χαρτοκιβωτίων/κιβώτιο χαρτοκιβωτίων με την παλέτα

+ Ταινία τεντωμάτων

Λογισμικό Αυτόματο CAD, στερεά εργασία, UG: PDF, DWG, DXF, IGS, ΒΉΜΑ, SLDPRT


ανοίξεις επέκτασης ανοξείδωτου 0.06mm για το τύλιγμα της μηχανής 1

 

Εφαρμογή των ανοίξεων επέκτασης

Ηλεκτρονική, αυτόματη, ηλεκτρική συσκευή, ηλεκτρική μηχανή, παιχνίδι, ιατρική περίθαλψη, κιβώτιο μεγάφωνων, εξοπλισμός επίπλων και ικανότητας και άλλες βιομηχανίες.

 

Η μακροπρόθεσμη χρήση θα προκαλέσει τις αλλαγές στη μορφή και την απόδοση του ελατηρίου επέκτασης. Εάν ήταν υπό ορισμένες προϋποθέσεις, το ελατήριο επέκτασης μπορεί να υποβληθεί στις ποιοτικές αλλαγές λόγω των εξωτερικών όρων. Γενικά υπάρχουν οι ακόλουθες καταστάσεις:
1. Ένδυση του ελατηρίου επέκτασης:
Η ένδυση διαιρείται σε: το λειαντικό, η κούραση και η διάβρωση φορούν το σπάσιμο.
2. Εύθραυστο σπάσιμο:
Τα περισσότερα από τα σπασίματα άνοιξη είναι εύθραυστα σπασίματα. Μόνο όταν η θερμοκρασία εργασίας είναι υψηλή, μπορεί πλαστικός να σπάσει εμφανίζεται. Στην εφαρμοσμένη μηχανική, το σπάσιμο κούρασης, το σπάσιμο διάβρωσης πίεσης και embrittlement υδρογόνου το σπάσιμο καλούνται εύθραυστο σπάσιμο.
3. Σπάσιμο κούρασης της άνοιξη έντασης:
Τα σπασίματα άνοιξη κάτω από την κυκλική φόρτωση.
4. Embrittlement υδρογόνου, embrittlement καδμίου, μαύρο embrittlement:
Εύθραυστο σπάσιμο που προκαλείται από το υπερβολικό υλικό ακαθαρσιών την άνοιξη.
5. Σπάσιμο κούρασης διάβρωσης:
Τα σπασίματα άνοιξη έντασης στο πλαίσιο της συνδυασμένης δράσης του κυκλικού φορτίου και του διαβρωτικού μέσου.
6. Σπάσιμο διάβρωσης πίεσης:
Τα σπασίματα άνοιξη έντασης στο πλαίσιο της συνδυασμένης δράσης της εκτατής πίεσης και των διαβρωτικών μέσων.

ανοίξεις επέκτασης ανοξείδωτου 0.06mm για το τύλιγμα της μηχανής 2

Πώς να επιλέξει το υλικό άνοιξη


Η επιλογή του υλικού άνοιξη πρέπει να καθοριστεί σύμφωνα με τους παράγοντες όπως η φύση του φορτίου άνοιξη, το κράτος πίεσης, το μέγεθος της πίεσης, η θερμοκρασία εργασίας, το περιβαλλοντικό μέσο, η ζωή υπηρεσιών, οι απαιτήσεις για την αγώγιμη και μαγνητική αγωγιμότητα, την απόδοση διαδικασίας, την υλικές πηγή και την τιμή. Κατά την καθορισμό του υλικού σχεδιαγράμματος
Η επιλογή του υλικού άνοιξη πρέπει να καθοριστεί σύμφωνα με τους παράγοντες όπως η φύση του φορτίου άνοιξη, το κράτος πίεσης, το μέγεθος της πίεσης, η θερμοκρασία εργασίας, το περιβαλλοντικό μέσο, η ζωή υπηρεσιών, οι απαιτήσεις για την αγώγιμη και μαγνητική αγωγιμότητα, την απόδοση διαδικασίας, την υλικές πηγή και την τιμή.
Κατά καθορισμό της διατομικών μορφής και του μεγέθους των υλικών, τη σειρά μεγεθών που διευκρινίζονται από τα εθνικά πρότυπα και τα υπουργικά πρότυπα πρέπει να επιλεχτεί πρώτα, και τα υλικά με τις μεταβλητές προδιαγραφές σειράς πρέπει να αποφευχθούν όσο το δυνατόν περισσότερο.
Στα μικρού και μεσαίου μεγέθους ελατήρια, ειδικά σπειροειδή ελατήρια έντασης, πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στα χαλύβδινα σύρματα που έχουν ενισχυθεί, ισόθερμα τραβηγμένα στο κρύο χαλύβδινα σύρματα λουτρών μολύβδου και λάδι-αποσβημένα μετριασμένα χαλύβδινα σύρματα, τα οποία έχουν την υψηλότερη δύναμη και την υψηλή ποιότητα επιφάνειας, και η απόδοση κούρασής τους είναι υψηλότερη από αυτή της συνηθισμένης απόσβεσης. Μετριασμένο χαλύβδινο σύρμα, απλή επεξεργασία, υψηλό manufacturability και σταθερή ποιότητα.
Το χαλύβδινο σύρμα άνοιξη άνθρακα και το χαλύβδινο σύρμα πιάνων παράγουν τη μεγάλη υπόλοιπη πίεση μετά από το κρύο σχέδιο. Μετά από να επεξεργαστεί το ελατήριο, υπάρχει μια μεγάλη υπόλοιπη πίεση, και οι αλλαγές μεγέθους μετά από να μετριάσει, ο οποίος το καθιστά δύσκολο να ελέγξει τη διαστατική ακρίβεια. Το λάδι-αποσβημένο και μετριασμένο χαλύβδινο σύρμα είναι διαμορφωμένο και ενισχυμένο αφότου σύρεται το χαλύβδινο σύρμα στο διευκρινισμένο μέγεθος. Δεν υπάρχει βασικά καμία υπόλοιπη πίεση. Αφότου διαμορφώνεται το ελατήριο, μετριάζεται στη χαμηλή θερμοκρασία, η αλλαγή μεγέθους είναι μικρή, και η σταθερότητα αντίστασης θερμότητας είναι καλύτερη από τραβηγμένος στο κρύο ενισχύστε το χαλύβδινο σύρμα.

 

Ανοίξεις επέκτασης συνήθειας

 

Όταν απαιτείτε ένα ειδικό σχέδιο άνοιξη, οι ειδικοί σχεδίου μας θα σας βοηθήσουν στη διαταγή των ελατηρίων επέκτασης συνήθειας. Θα συνεργαστούμε με σας για να σιγουρευτούμε ότι τα ελατήρια επέκτασης συνήθειάς σας ικανοποιούν τις όλες ανάγκες και την εργασία σας στα πλαίσια του προϋπολογισμού σας. Σαν πεπειραμένο εμπειρογνώμονα στην κατασκευή των ελατηρίων επέκτασης, HuiHuang μπορεί να λειτουργήσει από τα νέα ή υπάρχοντα σχέδια συνήθειας για να παραδώσει τα ελατήρια επέκτασης που χρειάζεστε

 

ανοίξεις επέκτασης ανοξείδωτου 0.06mm για το τύλιγμα της μηχανής 3

Διαδικασία σχεδίου της άνοιξη
Διάστημα συσκευών: Για να σχεδιάσετε ένα ελατήριο συμπίεσης, πρέπει σαφώς να καταλάβετε το διάστημα που απαιτείται για το ελατήριο συσκευών για να κυριαρχήσει αποτελεσματικά τους βασικούς όρους κατασκευής ενός ελατηρίου συμπίεσης, όπως η εξωτερική διάμετρος, η εσωτερική διάμετρος, και το ελεύθερο μήκος.
Φορτίο κτυπήματος δραστηριότητας: Το σχέδιο του ελατηρίου συμπίεσης πρέπει σαφώς να καταλάβει τη θέση για να κινηθεί και η απαραίτητη ελαστική δύναμη. Καθορίστε τη θέση και καταλάβετε την απαραίτητη ελαστικότητα, και καθορίστε έπειτα το υλικό, τη διάμετρο καλωδίων, και τον αριθμό στροφών.
Περιβαλλοντικοί παράγοντες: Τα ελατήρια που λειτουργούν στα διαφορετικά περιβάλλοντα θα επηρεαστούν από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες, οι οποίοι έχουν επιπτώσεις στη ζωή υπηρεσιών τους. Επομένως, ο σχεδιαστής πρέπει να εξετάσει τις αλλαγές στην περιβαλλοντική θερμοκρασία και την υγρασία. Η θερμοκρασία έχει μια μεγάλη επιρροή στη ζωή του ελατηρίου, και η υγρασία είναι εύκολο να προκαλεσθεί το ελατήριο χωρίς επεξεργασία επιφάνειας είναι οξειδωμένη. Επομένως, οι περιβαλλοντικοί παράγοντες μπορούν να καθορίσουν εάν το ελατήριο χρειάζεται την επεξεργασία επιφάνειας και την υλική επιλογή.
Η απόσταση μεταξύ των δύο ακρών: οι δύο άκρες του ελατηρίου έντασης έχουν επιπτώσεις στη μορφή του γάντζου και το ελεύθερο μήκος του ελατηρίου έντασης. Το διάστημα μπορεί να καθορίσει το μέγεθος και την εξωτερική διάμετρο του μέρους προσκόλλησης.
Να προ-εντείνει το φορτίο: Το προ-εντείνοντας φορτίο καθορίζει τη διάμετρο υλικού και καλωδίων του ελατηρίου, και το μέγεθος του μέρους προσκόλλησης μπορεί να ρυθμιστεί για το να προ-εντείνει μήκος.
Η εξωτερική διάμετρος mandrel: Η εσωτερική διάμετρος του torsion ελατηρίου καθορίζεται σύμφωνα με το μέγεθος mandrel, αλλά η αλλαγή του σώματος άνοιξη μετά από να στρίψει πρέπει να εξεταστεί, έτσι ένα κατάλληλο περιθώριο πρέπει να διατηρηθεί.
Η εσωτερική διάμετρος του διαστήματος συσκευών: Εάν μια torsion συσκευή άνοιξη υιοθετεί τον τοποθετημένο τύπο, το τοποθετημένο διάστημα πρέπει να εξεταστεί. Το διάστημα καθορίζει την εξωτερική διάμετρο, το ελεύθερους μήκος και τον αριθμό στροφών του σώματος άνοιξη.
Torsion υπομόχλιο: Πρέπει να υπάρξει ένα σημείο όταν λειτουργεί το torsion ελατήριο, και αυτό το σημείο μπορεί να καθορίσει το μήκος και τη μορφή του torsion φραγμού.
Το αρχικό και τελειώνοντας σημείο της δράσης: η γωνιακή θέση του torsion φραγμού με το υπομόχλιο όταν δεν κάνει την εργασία. Το μήκος, η μορφή και η γωνία του torsion φραγμού με το υπομόχλιο μπορούν να διευκρινιστούν σαφώς.

 

Η διάκριση μεταξύ της άνοιξη συμπίεσης, της άνοιξη επέκτασης και torsion της άνοιξη
Η άνοιξη συμπίεσης (άνοιξη συμπίεσης) είναι ένα ελικοειδές ελατήριο που αντέχει την αξονική πίεση. Το υλικό που χρησιμοποιείται σε το είναι συνήθως κυκλικό στη διατομή, και κυλιέται επίσης με τον ορθογώνιο και multi-strand χάλυβα. Το ελατήριο είναι γενικά ίσης πίσσας. Η μορφή του ελατηρίου συμπίεσης είναι: Κυλινδρικές, κωνικές, κυρτές και κοίλες μορφές, και μη-κυκλικές μορφές ενός μικρού ποσού, κ.λπ. Υπάρχει ένα ορισμένο χάσμα μεταξύ των σπειρών του ελατηρίου συμπίεσης, και το ελατήριο συρρικνώνεται και παραμορφώνει όταν υποβάλλεται σε ένα εξωτερικό φορτίο στην ενέργεια παραμόρφωσης καταστημάτων.

Τα ελατήρια επέκτασης (ελατήρια έντασης) είναι ελικοειδή ελατήρια που αντέχουν την αξονική ένταση. Τα ελατήρια επέκτασης αποτελούνται γενικά από τα στρογγυλά υλικά διατομής. Όταν όχι κάτω από το φορτίο, οι σπείρες του ελατηρίου έντασης είναι γενικά σφιχτά και δεν υπάρχει κανένα χάσμα. Η εργασία με την ανθεκτικότητα (ένταση) μετά από να τεντώσει για να ελέγξει τη μετακίνηση των μερών, ενέργεια καταστημάτων, μετρά το μέγεθος της δύναμης, κ.λπ. Χρησιμοποιείται ευρέως στις μηχανές και τους μετρητές. Οι μορφές γάντζων περιλαμβάνουν το δευτερεύον ελατήριο επέκτασης γάντζων, το μακροχρόνιο ελατήριο επέκτασης γάντζων, το βρετανικό ελατήριο επέκτασης γάντζων, το γερμανικό ελατήριο επέκτασης γάντζων, το ημικυκλικό ελατήριο επέκτασης γάντζων, duckbill την άνοιξη επέκτασης γάντζων, κ.λπ. Τα υλικά είναι ανοξείδωτο, χάλυβας πιάνων, χάλυβας υψηλού άνθρακα, χαλκός φωσφόρων, μετριασμένος πετρέλαιο χάλυβας άνοιξη κραμάτων, κ.λπ.

Torsion τα ελατήρια (torsion ελατήρια) χρησιμοποιούν την αρχή της δύναμης για να στρίψουν ή να περιστραφούν τα ελαστικά υλικά που είναι μαλακά και σκληρά να τους κάνουν να έχουν τη μεγάλη μηχανική ενέργεια. Είναι ένα ελατήριο που υποβάλλεται στη torsional παραμόρφωση, και το λειτουργώντας μέρος του περιβάλλεται επίσης από στενά ή χωριστά. Η δομή τελών του torsion ελατηρίου υποβάλλεται σε επεξεργασία torsion στα όπλα των διάφορων μορφών, από ενιαίο για να διπλασιάσει torsion, και ακόμη και την παραμόρφωση των διάφορων torsion φραγμών, οι οποίοι μπορούν να διαμορφωθούν σύμφωνα με το σχέδιο. Torsion τα ελατήρια χρησιμοποιούνται συχνά στην εξισορρόπηση των μηχανισμών στα μηχανήματα και χρησιμοποιούνται ευρέως στη βιομηχανική παραγωγή όπως τα αυτοκίνητα, τα εργαλεία μηχανών, και οι ηλεκτρικές συσκευές.

 

Προϊόν που συσκευάζει: γενικά ορισμένες διαφανείς πλαστικές τσάντες, και έπειτα με τη συσκευασία χαρτοκιβωτίων. Φυσικά, εάν έχετε τις ειδικές απαιτήσεις, μπορούμε επίσης να τις συναντήσουμε. Έχουμε διάφορους κανονικούς συνεργάτες: Bosch, Petra, Hitachi, dicks, dongfeng ηλεκτρικός, κ.λπ. Έχουμε την εμπειρία συνεργαμένος με τους πελάτες από σε όλο τον κόσμο, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ινδία και Australia.So που δεν ειναι απαραίτητο να ανησυχήσετε για τη μεταφορά εφ' όσον είμαι τα προϊόντα σας στη σειρά παραγωγής μας.

 

ανοίξεις επέκτασης ανοξείδωτου 0.06mm για το τύλιγμα της μηχανής 4ανοίξεις επέκτασης ανοξείδωτου 0.06mm για το τύλιγμα της μηχανής 5

FAQ
Q: Είστε ένα εργοστάσιο;
Α: Είμαστε ένα 32χρονο εργοστάσιο, παίρνουμε τις διαταγές cOem.

Q: Πότε μπορώ να πάρω ένα απόσπασμα;
Α: Θα σας αναφέρουμε μέσα σε 24 ώρες μετά από να λάβουμε την έρευνά σας. Εάν είστε στη επείγουσα ανάγκη της τιμής, παρακαλώ μας καλέστε ή ξέρτε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας έτσι ώστε μπορούμε να αποκριθούμε στην έρευνά σας πρώτα.

Q: Πώς να προσαρμόσει (OEM/ODM);
Α: Εάν έχετε τα σχέδια ή τα δείγματα προϊόντων, παρακαλώ μας τα στείλετε σε και μπορούμε να τα προσαρμόσουμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Θα παράσχουμε επίσης τις επαγγελματικές συμβουλές μας για τα προϊόντα για να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση σχεδίου.

Q: Πόσο καιρό είναι η παράδοσή σας χρόνος;
Α: Διαρκεί συνήθως 5~15 ημέρες, ανάλογα με την ποσότητα που χρειάζεστε. Εάν ο χρόνος είναι επείγων, μπορείτε να τον τακτοποιήσετε.

 

Πώς να επιλέξει έναν κατασκευαστή άνοιξη; Μπορούμε να κρίνουμε με την επιθεώρηση των ακόλουθων 10 σημείων των κατασκευαστών άνοιξη:
1. Τύποι ελατηρίων που μπορούν να παραχθούν.
Οι διαφορετικοί τύποι ελατηρίων απαιτούν το διαφορετικό εξοπλισμό παραγωγής. Οι περισσότεροι τύποι που μπορούν να παραχθούν, ο πληρέστερος ο εξοπλισμός παραγωγής της επιχείρησης.
2. Ρωτήστε για την ακρίβεια παραγωγής του ελατηρίου.
Η ακρίβεια της παραγωγής των ελατηρίων αντιπροσωπεύει την ικανότητα τεχνολογίας παραγωγής του εργοστασίου άνοιξη. Όσο υψηλότερη η ακρίβεια παραγωγής, περισσότερη προσοχή το εργοστάσιο άνοιξη δίνει στην ποιότητα των προϊόντων.
3. Εάν υπάρχει μια ομάδα έρευνα και ανάπτυξη.
Η ομάδα Ε&Α είναι αναπόφευκτη για μια επιχείρηση. Η ομάδα Ε&Α του εργοστασίου άνοιξη μπορεί να κάνει αυτήν την επιχείρηση να αναπτυχθεί στην κατεύθυνση των νέων διαδικασιών και τις νέες τεχνολογίες. ~Innovative δυνατότητα
4. Εάν ο εξοπλισμός παραγωγής εισάγεται.
Ο μεγαλύτερος μέρος του εσωτερικού εξοπλισμού άνοιξη χρησιμοποιείται για να παραγάγει μερικά μη-σημαντικά μέρη του ελατηρίου, η γενική ακρίβεια παραγωγής είναι χαμηλή, και υπάρχει ένα ορισμένο χάσμα στη συνέπεια προϊόντων. Όσο υψηλότερη η ακρίβεια του εξοπλισμού άνοιξη, τόσο ψηλότεη η ακρίβεια του ελατηρίου μπορεί να γίνει.
5. Παραγωγή της παραγωγής άνοιξη.
Η παραγωγή παραγωγής των ελατηρίων αντιπροσωπεύει τη ικανότητα παραγωγής αυτής της επιχείρησης. Όσο μεγαλύτερη η ικανότητα παραγωγής, τόσο ισχυρότερη η ικανότητα ανεφοδιασμού και τόσο ισχυρότερη η σχετική εγγύηση παράδοσης.
6. Ποιοι κατασκευαστές είναι οι προμηθευτές για;
Όπως λέει και η παροιμία, για να παντρεψετε μια σύζυγο, πρέπει να επιλέξετε το σωστό πρόσωπο, και πρέπει επίσης να βρείτε έναν συνεργάτη. Παραδείγματος χάριν, είστε στη αυτοκινητοβιομηχανία, και η Co. ανοίξεων Xinxiang Huispring, ΕΠΕ είναι ένα ελατήριο για τη αυτοκινητοβιομηχανία. Παρέχουν άμεσα τη γερμανική επιχείρηση Bosch, έτσι η ποιότητα των προϊόντων πρέπει να είναι πολύ εξασφαλισμένη. Αυτό είναι πολύ κατάλληλο για σας. Εάν κάνετε μια μάνδρα ballpoint και εσείς να θελήσει ένα συνηθισμένο ballpoint ελατήριο μανδρών, κατόπιν αυτό το φωτεινό ελατήριο άνοιξη μπορεί να μην είναι κατάλληλο για σας. Πρέπει να επιλέξετε ένα συνηθισμένο εργοστάσιο άνοιξη.
7. Εάν υπάρχει ένα ειδικό εξεταστικό τμήμα και εάν ο εξοπλισμός δοκιμής είναι πλήρης.
Το τμήμα επιθεώρησης είναι απαραίτητο τμήμα της επιχείρησης άνοιξη. Εάν κανένας δεν εποπτεύει τον ποιοτικό έλεγχο, ή ο ποιοτικός έλεγχος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον αποτελεσματικό εξοπλισμό για την επιθεώρηση, κατόπιν κανένας δεν θα τολμούσε να χρησιμοποιήσει τέτοια προϊόντα.
8. Ποιο είναι το ελαττωματικό ποσοστό του ελατηρίου παραχθε'ντος; ,
Το ελαττωματικό ποσοστό ελατηρίων των καταρτισμένων κατασκευαστών άνοιξη είναι γενικά μεταξύ 5 και 12 μερών ανά εκατομμύριο. Αυτό το στοιχείο περιέχει τα στοιχεία των μη συμμορφούμενων προϊόντων που ανιχνεύονται από τον κατασκευαστή. Όσο μικρότερα τα στοιχεία, τόσο ισχυρότερη η ακρίβεια και η συνέπεια της παραγωγής άνοιξη.
9. Πού είναι οι πρώτες ύλες των ελατηρίων που αγοράζονται και εάν είναι επιθεωρημένο πιάτο από το πιάτο.
Η διαδικασία παραγωγής του ελατηρίου είναι πολύ σημαντική, και η πρώτη ύλη του ελατηρίου είναι σημαντικότερη. Για το ίδιο υλικό, μερικοί υλικοί έμποροι το πωλούν για 5 yuan, και μερικοί υλικοί έμποροι το πωλούν για 10 yuan. Γιατί είναι αυτό; Αφ' ενός, είναι η συνέπεια του χαλύβδινου σύρματος, όπως μερικές θέσεις όπου είναι παχύ και μερικές θέσεις, αφ' ετέρου, εάν η σύνθεση του υλικού άνοιξη διανέμεται ομοιόμορφα και εάν το περιεχόμενο είναι κατάλληλο. Το ελατήριο που παράγεται από τις αναρμόδιες πρώτες ύλες άνοιξη είναι επίσης αναρμόδιο, όπως η συχνή θραύση ή η παραμόρφωση, και το φορτίο άνοιξη δεν μπορεί να επιτευχθεί.
10. Εάν έχει το πιστοποιητικό τίτλου σπουδών της σχετικής βιομηχανίας.
Για το ελατήριο η βιομηχανία, είναι μερικά πιστοποιητικά πολύ δύσκολα να λάβουν, όπως IATF16949 και GJB 9001C. Αυτά είναι πολύ σπάνια πιστοποιητικά. Εάν η επιχείρηση αυτών των ελατηρίων έχει αυτά τα προσόντα, τουλάχιστον αποδεικνύεται πολύ επίσημη.
Τέλος, πρέπει ακόμα να διευθύνουμε τις επιτόπιες επιθεωρήσεις και να δούμε πόσο το καταχωρημένο κεφάλαιο του εργοστασίου αυτών των ελατηρίων είναι, ώστε να αποφευχθούν τα επόμενα προβλήματα ανεφοδιασμού.

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8617630277205

WhatsApp : +8615560108187