Τυποποιημένη βιομηχανική 8.0mm επίπεδη άνοιξη σπειρών Ansi

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HUIHUANG
Πιστοποίηση: ISO9001,IATF16949
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμόστε
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000 κομμάτια
Τιμή: Discuss
Συσκευασία λεπτομέρειες: Carton+ ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: Συζητήστε
Όροι πληρωμής: T/T, D/P, L/C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000000 κομμάτι/κομμάτια το μήνα σύμφωνα με τη διαταγή
Υπηρεσία: ODM COEM Διάμετρος καλωδίων: Προσαρμόστε
Υλικό: Ανοξείδωτο Επεξεργασία επιφάνειας: Συνήθεια
Ναυτιλία: Αεροπορικώς τη θάλασσα//εκφράστε Συσκευασία: Carton+ ξύλινο κιβώτιο
Χρήση: Βιομηχανικός Διάμετρος: Συνήθεια
ΥΦΟΣ: Σπείρα, σπείρα
Υψηλό φως:

ελατήριο σπειρών 8.0mm επίπεδο

,

Τυποποιημένο επίπεδο ελατήριο σπειρών Ansi

,

Τυποποιημένο επίπεδο ελατήριο μετάλλων Ansi

Προσαρμοσμένες επίπεδες σπειροειδείς ανοίξεις σπειρών ανοξείδωτου προμηθευτών της Κίνας που συμπιέζουν τις επίπεδες ανοίξεις ανοίξεων

 

Έναντι των συνηθισμένων ελατηρίων συμπίεσης, τα επίπεδα ελατήρια συμπίεσης καλωδίων προσφέρουν το πλεονέκτημα της υψηλότερης ενεργειακής απορρόφησης στο ίδιο διάστημα εγκαταστάσεων. Επιπλέον, τα επίπεδα ελατήρια συμπίεσης καλωδίων είναι ανθεκτικότερα στην κάμψη. Με την επιλογή του σωστού μεγέθους σχεδιαγράμματος και άνοιξη καλωδίων, τα γραμμικά και προοδευτικά χαρακτηριστικά μπορούν να επιτευχθούν.
Τα επίπεδα ελατήρια συμπίεσης καλωδίων μας χρησιμοποιούνται στις αμέτρητες εφαρμογές και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των τεχνικών προτύπων. Για κάθε εφαρμογή, σχεδιάζουμε το ιδανικό σχεδιάγραμμα και την ιδανική γεωμετρία άνοιξη και επιλέγουμε τις σωστές πρώτες ύλες βασισμένες στο φορτίο και τις περιβαλλοντικές συνθήκες. Μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μέσω του σχεδίου, της τεχνολογίας παραγωγής και των πρώτων υλών.
Τα πλεονεκτήματά του περιλαμβάνουν:
• Ίδιο κτύπημα άνοιξη, μήκος μείωσης 50% την άνοιξη
• Δεδομένου ότι το κτύπημα εργασίας του ελατηρίου είναι πιό σύντομο, το διάστημα εγκαταστάσεων μπορεί να μειωθεί
• Μεγαλύτερη δύναμη άνοιξη
• Κατάλληλος για το περιορισμένο ακτινωτό και αξονικό διάστημα εγκαταστάσεων
• Οικονομικώς αποδοτικές δαπάνες παραγωγής χωρίς εργαλεία
• Αποφύγετε την εκτροπή του ελατηρίου και τη μείωση του κτυπήματος εργασίας άνοιξη λόγω της πίεσης σε έναν καθορισμένου μήκους.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα των επίπεδων ανοίξεων

 

1. Ακριβής απόδοση ρύθμισης. Δηλαδή η σχέση μεταξύ της δύναμης και της μετατόπισης είναι πολύ ευαίσθητη
2. Η καλή μαλακότητα, δηλ., η σειρά της παραμόρφωσης είναι σχετικά ευρεία
3. Εύκολος να κατασκευάσει
4.Compact δομή
5. Υψηλής ενέργειας επιτόκια.

 

Τυποποιημένη βιομηχανική 8.0mm επίπεδη άνοιξη σπειρών Ansi 0

 

Επίπεδες ιδιότητες προϊόντων ανοίξεων

 

Υλικό Χαλύβδινο σύρμα άνοιξη, χάλυβας 304/303/316Stainelss, καλώδιο μουσικής, καλώδιο χαλκού, καλώδιο χαλκού φωσφόρων ή οποιοδήποτε διαθέσιμο καλώδιο.
Λήξη Τέλος που στρογγυλεύει, στίλβωσης, ηλεκτροχημικού γυαλίζοντας κ.λπ.
Διαδικασία CNC άνοιξη
Τομέας εφαρμογής Ηλεκτρονικό ανταλλακτικό, μέρη επίπλων, μέρη κινητών τηλεφώνων, αυτόματα μέρη υλικού, συναρμολογήσεις εξοπλισμού γυμναστικής, κ.λπ.
Επεξεργασία επιφάνειας

Υποβολή σε ανοδική οξείδωση, στίλβωση, επίστρωμα σκονών, παθητικότητα, αμμόστρωση, επένδυση Nickal,

Επένδυση ψευδάργυρου, επιχρωμίωση, θερμική επεξεργασία, οξείδωση

Εφαρμογή

Ηλεκτρονική, αυτόματη, ηλεκτρική συσκευή, ηλεκτρική μηχανή, παιχνίδι, ιατρική περίθαλψη,

κιβώτιο μεγάφωνων, εξοπλισμός επίπλων και ικανότητας και άλλες βιομηχανίες.

Σχέδιο Σύμφωνα με το σχέδιο ή το δείγμα πελατών
Εξοπλισμός

CNC μηχανές άνοιξη, CNC punching μηχανές, CNC μηχανές άλεσης, CNC μηχανές στροφής,

CNC επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο, αυτόματοι τόρνοι, γραμμική λείανσης μηχανή κ.λπ. κοπής.

Πρότυπα JIS, DIN, ANSI, ΤΟ EN, Κ.ΛΠ.
Ανοχή 0.005mm - 0.01mm
Τραχύτητα επιφάνειας RA 1,6 -3,2
Συσκευασία

Polybag αφρού + εξωτερικός - τυποποιημένο κιβώτιο χαρτοκιβωτίων/κιβώτιο χαρτοκιβωτίων με την παλέτα

+ Ταινία τεντωμάτων

Λογισμικό Αυτόματο CAD, στερεά εργασία, UG: PDF, DWG, DXF, IGS, ΒΉΜΑ, SLDPRT

 

Εφαρμογή των επίπεδων ανοίξεων

 

Αεροπορία, αυτοκίνητος, μοτοσικλέτα, ποδήλατο, αυτόματος εξοπλισμός, οικιακή συσκευή, ιατρική συσκευή, παιχνίδι, τηλεπικοινωνίες, υπολογιστής, όργανο και μετρητής, έπιπλα, ηλεκτρικά εργαλεία, φόρμα και άλλες βιομηχανίες.

Τυποποιημένη βιομηχανική 8.0mm επίπεδη άνοιξη σπειρών Ansi 1

Η ομοιοκατευθυνόμενη συσκευή, επίσης γνωστή ως μονωτής, είναι μια συσκευή που διαβιβάζει τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα σε μια κατεύθυνση, μια μη-αμοιβαία ferrite μικροκυμάτων διπλός-λιμένων συσκευή. Όταν το ηλεκτρομαγνητικό κύμα διαβιβάζεται στην μπροστινή κατεύθυνση, όλη η δύναμη μπορεί να ταϊστεί στο φορτίο, και το απεικονισμένο κύμα από το φορτίο θα μειωθεί πολύ. Αυτό το ομοιοκατευθυνόμενο χαρακτηριστικό μετάδοσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απομονώσει την επιρροή των αλλαγών φορτίων στην πηγή σημάτων.
Η ομοιοκατευθυνόμενη συσκευή είναι ένας αμετάκλητος εξασθενητής. Δηλαδή η μείωση για το μπροστινό κύμα είναι μικρή, και η μείωση για το αντίστροφο κύμα είναι μεγάλη. Η ομοιοκατευθυνόμενη συσκευή τοποθετείται στη γραμμή κυματοδηγού, και τα ηλεκτρομαγνητικά περάσματα τομέων μόνο στην κατεύθυνση που υποδεικνύεται από το βέλος της ομοιοκατευθυνόμενης κατοικίας συσκευών. Διαδραματίζει κυρίως έναν ρόλο της απομόνωσης, μπορεί να βελτιώσει τη μόνιμη αναλογία κυμάτων, και να εξασφαλίσει ότι τα συστατικά και οι μονάδες μπορούν να λειτουργήσουν σταθερά χωρίς επιρροή του ενός στο άλλο. Οι ομοιοκατευθυνόμενες συσκευές, όπως τους κυκλοφορητές, και χρησιμοποιούν την αλληλεπίδραση του μαγνητικού πεδίου των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων με ferrite τα στοιχεία και ενός σταθερού μαγνητικού πεδίου για να λειτουργήσουν. Ένα ferrite φύλλο είναι τοποθετημένη κάθετος στην ευρεία πλευρά του κυματοδηγού, και η επιφάνειά της είναι ντυμένη με ένα στρώμα της ανθεκτικής ταινίας. Ένας μόνιμος μαγνήτης χρησιμοποιείται έξω από τον κυματοδηγό για να παραγάγει μια σταθερή κάθετο μαγνητικών πεδίων στην ευρεία πλευρά του κυματοδηγού. Εάν το σταθερό μαγνητικό πεδίο αλλάζει την κατεύθυνση, η κατεύθυνση της μετάβασης είναι επίσης απέναντι από.
Τα μονόδρομα ελατήρια είναι κυρίως ταξινομημένα στα επίπεδα ελατήρια, τα στρογγυλά ελατήρια και τα ελατήρια πύργων.

Τυποποιημένη βιομηχανική 8.0mm επίπεδη άνοιξη σπειρών Ansi 2

 

Προϊόν που συσκευάζει: γενικά ορισμένες διαφανείς πλαστικές τσάντες, και έπειτα με τη συσκευασία χαρτοκιβωτίων. Φυσικά, εάν έχετε τις ειδικές απαιτήσεις, μπορούμε επίσης να τις συναντήσουμε. Έχουμε διάφορους κανονικούς συνεργάτες: Bosch, Petra, Hitachi, dicks, dongfeng ηλεκτρικός, κ.λπ. Έχουμε την εμπειρία συνεργαμένος με τους πελάτες από σε όλο τον κόσμο, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ινδία και Australia.So που δεν ειναι απαραίτητο να ανησυχήσετε για τη μεταφορά εφ' όσον είμαι τα προϊόντα σας στη σειρά παραγωγής μας.

 

Τυποποιημένη βιομηχανική 8.0mm επίπεδη άνοιξη σπειρών Ansi 3

 

FAQ


Q: Είστε ένα εργοστάσιο;
Α: Είμαστε ένα 32χρονο εργοστάσιο, παίρνουμε τις διαταγές cOem.

Q: Πότε μπορώ να πάρω ένα απόσπασμα;
Α: Θα σας αναφέρουμε μέσα σε 24 ώρες μετά από να λάβουμε την έρευνά σας. Εάν είστε στη επείγουσα ανάγκη της τιμής, παρακαλώ μας καλέστε ή ξέρτε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας έτσι ώστε μπορούμε να αποκριθούμε στην έρευνά σας πρώτα.

Q: Πώς να προσαρμόσει (OEM/ODM);
Α: Εάν έχετε τα σχέδια ή τα δείγματα προϊόντων, παρακαλώ μας τα στείλετε σε και μπορούμε να τα προσαρμόσουμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Θα παράσχουμε επίσης τις επαγγελματικές συμβουλές μας για τα προϊόντα για να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση σχεδίου.

Q: Πόσο καιρό είναι η παράδοσή σας χρόνος;
Α: Διαρκεί συνήθως 5~15 ημέρες, ανάλογα με την ποσότητα που χρειάζεστε. Εάν ο χρόνος είναι επείγων, μπορείτε να τον τακτοποιήσετε

Τυποποιημένη βιομηχανική 8.0mm επίπεδη άνοιξη σπειρών Ansi 4

Πώς να επιλέξει έναν κατασκευαστή άνοιξη; Μπορούμε να κρίνουμε με την επιθεώρηση των ακόλουθων 10 σημείων των κατασκευαστών άνοιξη:
1. Τύποι ελατηρίων που μπορούν να παραχθούν.
Οι διαφορετικοί τύποι ελατηρίων απαιτούν το διαφορετικό εξοπλισμό παραγωγής. Οι περισσότεροι τύποι που μπορούν να παραχθούν, ο πληρέστερος ο εξοπλισμός παραγωγής της επιχείρησης.
2. Ρωτήστε για την ακρίβεια παραγωγής του ελατηρίου.
Η ακρίβεια της παραγωγής των ελατηρίων αντιπροσωπεύει την ικανότητα τεχνολογίας παραγωγής του εργοστασίου άνοιξη. Όσο υψηλότερη η ακρίβεια παραγωγής, περισσότερη προσοχή το εργοστάσιο άνοιξη δίνει στην ποιότητα των προϊόντων.
3. Εάν υπάρχει μια ομάδα έρευνα και ανάπτυξη.
Η ομάδα Ε&Α είναι αναπόφευκτη για μια επιχείρηση. Η ομάδα Ε&Α του εργοστασίου άνοιξη μπορεί να κάνει αυτήν την επιχείρηση να αναπτυχθεί στην κατεύθυνση των νέων διαδικασιών και τις νέες τεχνολογίες. ~Innovative δυνατότητα
4. Εάν ο εξοπλισμός παραγωγής εισάγεται.
Ο μεγαλύτερος μέρος του εσωτερικού εξοπλισμού άνοιξη χρησιμοποιείται για να παραγάγει μερικά μη-σημαντικά μέρη του ελατηρίου, η γενική ακρίβεια παραγωγής είναι χαμηλή, και υπάρχει ένα ορισμένο χάσμα στη συνέπεια προϊόντων. Όσο υψηλότερη η ακρίβεια του εξοπλισμού άνοιξη, τόσο ψηλότεη η ακρίβεια του ελατηρίου μπορεί να γίνει.
5. Παραγωγή της παραγωγής άνοιξη.
Η παραγωγή παραγωγής των ελατηρίων αντιπροσωπεύει τη ικανότητα παραγωγής αυτής της επιχείρησης. Όσο μεγαλύτερη η ικανότητα παραγωγής, τόσο ισχυρότερη η ικανότητα ανεφοδιασμού και τόσο ισχυρότερη η σχετική εγγύηση παράδοσης.
6. Ποιοι κατασκευαστές είναι οι προμηθευτές για;
Όπως λέει και η παροιμία, για να παντρεψετε μια σύζυγο, πρέπει να επιλέξετε το σωστό πρόσωπο, και πρέπει επίσης να βρείτε έναν συνεργάτη. Παραδείγματος χάριν, είστε στη αυτοκινητοβιομηχανία, και η Co. ανοίξεων Xinxiang Huispring, ΕΠΕ είναι ένα ελατήριο για τη αυτοκινητοβιομηχανία. Παρέχουν άμεσα τη γερμανική επιχείρηση Bosch, έτσι η ποιότητα των προϊόντων πρέπει να είναι πολύ εξασφαλισμένη. Αυτό είναι πολύ κατάλληλο για σας. Εάν κάνετε μια μάνδρα ballpoint και εσείς να θελήσει ένα συνηθισμένο ballpoint ελατήριο μανδρών, κατόπιν αυτό το φωτεινό ελατήριο άνοιξη μπορεί να μην είναι κατάλληλο για σας. Πρέπει να επιλέξετε ένα συνηθισμένο εργοστάσιο άνοιξη.
7. Εάν υπάρχει ένα ειδικό εξεταστικό τμήμα και εάν ο εξοπλισμός δοκιμής είναι πλήρης.
Το τμήμα επιθεώρησης είναι απαραίτητο τμήμα της επιχείρησης άνοιξη. Εάν κανένας δεν εποπτεύει τον ποιοτικό έλεγχο, ή ο ποιοτικός έλεγχος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον αποτελεσματικό εξοπλισμό για την επιθεώρηση, κατόπιν κανένας δεν θα τολμούσε να χρησιμοποιήσει τέτοια προϊόντα.
8. Ποιο είναι το ελαττωματικό ποσοστό του ελατηρίου παραχθε'ντος; ,
Το ελαττωματικό ποσοστό ελατηρίων των καταρτισμένων κατασκευαστών άνοιξη είναι γενικά μεταξύ 5 και 12 μερών ανά εκατομμύριο. Αυτό το στοιχείο περιέχει τα στοιχεία των μη συμμορφούμενων προϊόντων που ανιχνεύονται από τον κατασκευαστή. Όσο μικρότερα τα στοιχεία, τόσο ισχυρότερη η ακρίβεια και η συνέπεια της παραγωγής άνοιξη.
9. Πού είναι οι πρώτες ύλες των ελατηρίων που αγοράζονται και εάν είναι επιθεωρημένο πιάτο από το πιάτο.
Η διαδικασία παραγωγής του ελατηρίου είναι πολύ σημαντική, και η πρώτη ύλη του ελατηρίου είναι σημαντικότερη. Για το ίδιο υλικό, μερικοί υλικοί έμποροι το πωλούν για 5 yuan, και μερικοί υλικοί έμποροι το πωλούν για 10 yuan. Γιατί είναι αυτό; Αφ' ενός, είναι η συνέπεια του χαλύβδινου σύρματος, όπως μερικές θέσεις όπου είναι παχύ και μερικές θέσεις, αφ' ετέρου, εάν η σύνθεση του υλικού άνοιξη διανέμεται ομοιόμορφα και εάν το περιεχόμενο είναι κατάλληλο. Το ελατήριο που παράγεται από τις αναρμόδιες πρώτες ύλες άνοιξη είναι επίσης αναρμόδιο, όπως η συχνή θραύση ή η παραμόρφωση, και το φορτίο άνοιξη δεν μπορεί να επιτευχθεί.
10. Εάν έχει το πιστοποιητικό τίτλου σπουδών της σχετικής βιομηχανίας.
Για το ελατήριο η βιομηχανία, είναι μερικά πιστοποιητικά πολύ δύσκολα να λάβουν, όπως IATF16949 και GJB 9001C. Αυτά είναι πολύ σπάνια πιστοποιητικά. Εάν η επιχείρηση αυτών των ελατηρίων έχει αυτά τα προσόντα, τουλάχιστον αποδεικνύεται πολύ επίσημη.
Τέλος, πρέπει ακόμα να διευθύνουμε τις επιτόπιες επιθεωρήσεις και να δούμε πόσο το καταχωρημένο κεφάλαιο του εργοστασίου αυτών των ελατηρίων είναι, ώστε να αποφευχθούν τα επόμενα προβλήματα ανεφοδιασμού.

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8617630277205

WhatsApp : +8615560108187