IATF16949 διευθετήσιμο SUS316 4.5mm ενιαία Torsion άνοιξη

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HUIHUANG
Πιστοποίηση: ISO9001,IATF16949
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμόστε
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000 κομμάτια
Τιμή: Discuss
Συσκευασία λεπτομέρειες: Carton+ ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: Συζητήστε
Όροι πληρωμής: T/T, D/P, L/C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000000 κομμάτι/κομμάτια το μήνα σύμφωνα με τη διαταγή
Όνομα: Ενιαία Torsion άνοιξη Μέγεθος: Προσαρμοσμένα μεγέθη
Διάμετρος καλωδίων: 0.1mm~9mm Υλικό: Ανοξείδωτο
Επεξεργασία επιφάνειας: επίστρωση, ψεκασμός ναυτιλία: αεροπορικώς τη θάλασσα//εκφράστε
Συσκευασία: Carton+ ξύλινο κιβώτιο Εφαρμογή: Βιομηχανικός
Υψηλό φως:

ενιαία Torsion 4.5mm άνοιξη

,

SUS316 ενιαία Torsion άνοιξη

,

IATF16949 διευθετήσιμη Torsion άνοιξη

Διευθετήσιμη Torsion SUS316 4.5mm άνοιξη, ενιαία Torsion άνοιξη

 

Εισαγωγή

Το torsion ελατήριο είναι ένα ελατήριο σπειρών. Το torsion ελατήριο μπορεί να αποθηκεύσει και να απελευθερώσει τη γωνιακή ενέργεια ή να καθορίσει statically τη συσκευή με την περιστροφή του χεριού δύναμης γύρω από τον κεντρικό άξονα του σώματος άνοιξη. Αυτός ο τύπος άνοιξη είναι συνήθως πυκνός, αλλά υπάρχει ένα διάστημα μεταξύ των σπειρών για να μειώσει την τριβή. Παράγουν την περιστροφική αντίσταση ή την εξωτερική περιστροφική δύναμη. Σύμφωνα με τις απαιτήσεις εφαρμογής, σχεδιάστε την κατεύθυνση περιστροφής (δεξιόστροφα ή αντίθετα προς τη φορά των δεικτων του ρολογιού) του torsion ελατηρίου για να καθορίσετε την κατεύθυνση περιστροφής του ελατηρίου.

Torsion η άνοιξη είναι ένα εξάρτημα άνοιξη με σχετικά τη υψηλή ακρίβεια. Οι συνηθισμένες μηχανές άνοιξη που παράγουν torsion τα ελατήρια δεν μπορούν να συναντήσουν την επεξεργασία 1800 βαθμού. Οι καθολικές μηχανές άνοιξη χρησιμοποιούνται γενικά στην παραγωγή torsion των ελατηρίων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Η ακρίβεια είναι σχετικά υψηλή.

 

Torsion torsion της άνοιξη

Όταν το ελατήριο στρίβεται, το υλικό τεντώνεται ή κουρεύεται, όπως ο υπολογισμός torsion. Επομένως, το όριο της twistable γωνίας προκαλείται από την αποτυχία του υλικού. Όταν το υλικό παραμορφώνεται πλαστικά, δεν μπορεί να αποκατασταθεί. Επομένως, έρχεται τελικά κάτω στην εκτατή δύναμη και τη δύναμη κουράς του υλικού. Φυσικά, η Von Mises πίεση που υπολογίζεται από την τέταρτη θεωρία δύναμης είναι η μέγιστη δύναμη που το υλικό μπορεί να αντισταθεί. Συνδυασμένος με το μήκος του ελατηρίου, το μέγιστο - η επιτρεπόμενη torsion γωνία μπορεί να υπολογιστεί.

 

Torsion ιδιότητες προϊόντων ανοίξεων

Διάμετρος καλωδίων 0.07mm~20mm
Εξατομικεύσιμος Μπορέστε καμένος από τα σχέδια, το δείγμα και τη διάστασή σας
Επεξεργασία επιφάνειας Η άσπρη επένδυση ψευδάργυρου, επένδυση ψευδάργυρου χρώματος, επένδυση νικελίου, χρώμιο που καλύπτεται, Cataphoresis, γίνεται μαύρη, κονιοποιεί το επίστρωμα, εφαρμόζει το πετρέλαιο, χρώμα ή ως αίτημα των πελατών
Υλικό Ο χάλυβας/ο χάλυβας άνθρακα/το καλώδιο/το ανοξείδωτο μουσικής (SUS304, SUS316,17-7PH κ.λπ.) επιτρέπουν το καλώδιο χάλυβα (τιτάνιο κ.λπ.) /flat/τετραγωνικό wire/MONEL Κ-500
Πλεονεκτήματα υψηλός - ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή, πρώτης τάξεως αυτόματος εξοπλισμός παραγωγής, ασφαλής συσκευασία και έγκαιρη παράδοση.
Εφαρμογές Εξοπλισμός ακρίβειας, ηλεκτρονική, παιχνίδια, κλειδαριές πορτών, μηχανικός εξοπλισμός, διάφορα οχήματα.

 

Εφαρμογή Torsion των ανοίξεων

Αεροπορία, αυτοκίνητος, μοτοσικλέτα, ποδήλατο, αυτόματος εξοπλισμός, οικιακή συσκευή, ιατρική συσκευή, παιχνίδι, τηλεπικοινωνίες, υπολογιστής, όργανο και μετρητής, έπιπλα, ηλεκτρικά εργαλεία, φόρμα και άλλες βιομηχανίες.

 

Torsion συνήθειας ανοίξεις

Torsion η άνοιξη είναι η τελευταία του διάφορου ελατηρίου, από το ενιαίο torsion ελατήριο για να διπλασιάσει torsion το ειδικό torsion άνοιξη ελατήριο, ακόμη και η παραμόρφωση των διάφορων torsion φραγμών, οι οποίοι μπορούν να διαμορφωθούν σύμφωνα με το σχέδιο. Επομένως, είναι δύσκολο να πιαστούν οι απαραίτητες πληροφορίες του torsion ελατηρίου κατά τη σχεδιασμό:
(1) ελεύθερο μήκος.
(2) διάμετρος ελέγχου: (α) εξωτερική διάμετρος, (β) εσωτερική διάμετρος, (γ) εσωτερική διάμετρος του περιβλήματος, ή (δ) εξωτερική διάμετρος της στρογγυλής ράβδου που περνούν μέσω.
(3) μέγεθος «διάμετρος καλωδίων καλωδίων».
(4) υλικά (τύπος και βαθμός).
(5) αριθμός στροφών: (α) συνολικός αριθμός των στροφών και (β) δεξιόχειρας ή του αριστερόχειρα.
(6) Torsion δύναμη: λίβρες που εκτρέπονται σε μια ορισμένη γωνία.
(7) μέγιστη εκτροπή (γωνία από την ελεύθερη θέση).
(8) η μορφή του τέλους.
Παρακαλώ διευκρινίστε: υλική διάμετρος (δ), εξωτερική διάμετρος (δ), torsion μήκος βραχιόνων (λ), ελεύθερο ύψος (Lo), και άλλες γεωμετρικές διαστάσεις, όπως η στιγμή οδηγών (T2… Τ j T1) και η αντίστοιχη αντίστοιχη torsional γωνία ποσού (Ψ)

IATF16949 διευθετήσιμο SUS316 4.5mm ενιαία Torsion άνοιξη 0

Ανοίξεις συνήθειας

Προϊόν που συσκευάζει: γενικά ορισμένες διαφανείς πλαστικές τσάντες, και έπειτα με τη συσκευασία χαρτοκιβωτίων. Φυσικά, εάν έχετε τις ειδικές απαιτήσεις, μπορούμε επίσης να τις συναντήσουμε. Έχουμε διάφορους κανονικούς συνεργάτες: Bosch, Petra, Hitachi, dicks, dongfeng ηλεκτρικός, κ.λπ. Έχουμε την εμπειρία συνεργαμένος με τους πελάτες από σε όλο τον κόσμο, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ινδία και Australia.So που δεν ειναι απαραίτητο να ανησυχήσετε για τη μεταφορά εφ' όσον είμαι τα προϊόντα σας στη σειρά παραγωγής μας.

IATF16949 διευθετήσιμο SUS316 4.5mm ενιαία Torsion άνοιξη 1

 

Πώς να επιλέξει έναν κατασκευαστή άνοιξη; Μπορούμε να κρίνουμε με την επιθεώρηση των ακόλουθων 10 σημείων των κατασκευαστών άνοιξη:
1. Τύποι ελατηρίων που μπορούν να παραχθούν.
Οι διαφορετικοί τύποι ελατηρίων απαιτούν το διαφορετικό εξοπλισμό παραγωγής. Οι περισσότεροι τύποι που μπορούν να παραχθούν, ο πληρέστερος ο εξοπλισμός παραγωγής της επιχείρησης.
2. Ρωτήστε για την ακρίβεια παραγωγής του ελατηρίου.
Η ακρίβεια της παραγωγής των ελατηρίων αντιπροσωπεύει την ικανότητα τεχνολογίας παραγωγής του εργοστασίου άνοιξη. Όσο υψηλότερη η ακρίβεια παραγωγής, περισσότερη προσοχή το εργοστάσιο άνοιξη δίνει στην ποιότητα των προϊόντων.
3. Εάν υπάρχει μια ομάδα έρευνα και ανάπτυξη.
Η ομάδα Ε&Α είναι αναπόφευκτη για μια επιχείρηση. Η ομάδα Ε&Α του εργοστασίου άνοιξη μπορεί να κάνει αυτήν την επιχείρηση να αναπτυχθεί στην κατεύθυνση των νέων διαδικασιών και τις νέες τεχνολογίες. ~Innovative δυνατότητα
4. Εάν ο εξοπλισμός παραγωγής εισάγεται.
Ο μεγαλύτερος μέρος του εσωτερικού εξοπλισμού άνοιξη χρησιμοποιείται για να παραγάγει μερικά μη-σημαντικά μέρη του ελατηρίου, η γενική ακρίβεια παραγωγής είναι χαμηλή, και υπάρχει ένα ορισμένο χάσμα στη συνέπεια προϊόντων. Όσο υψηλότερη η ακρίβεια του εξοπλισμού άνοιξη, τόσο ψηλότεη η ακρίβεια του ελατηρίου μπορεί να γίνει.
5. Παραγωγή της παραγωγής άνοιξη.
Η παραγωγή παραγωγής των ελατηρίων αντιπροσωπεύει τη ικανότητα παραγωγής αυτής της επιχείρησης. Όσο μεγαλύτερη η ικανότητα παραγωγής, τόσο ισχυρότερη η ικανότητα ανεφοδιασμού και τόσο ισχυρότερη η σχετική εγγύηση παράδοσης.
6. Ποιοι κατασκευαστές είναι οι προμηθευτές για;
Όπως λέει και η παροιμία, για να παντρεψετε μια σύζυγο, πρέπει να επιλέξετε το σωστό πρόσωπο, και πρέπει επίσης να βρείτε έναν συνεργάτη. Παραδείγματος χάριν, είστε στη αυτοκινητοβιομηχανία, και η Co. ανοίξεων Xinxiang Huispring, ΕΠΕ είναι ένα ελατήριο για τη αυτοκινητοβιομηχανία. Παρέχουν άμεσα τη γερμανική επιχείρηση Bosch, έτσι η ποιότητα των προϊόντων πρέπει να είναι πολύ εξασφαλισμένη. Αυτό είναι πολύ κατάλληλο για σας. Εάν κάνετε μια μάνδρα ballpoint και εσείς να θελήσει ένα συνηθισμένο ballpoint ελατήριο μανδρών, κατόπιν αυτό το φωτεινό ελατήριο άνοιξη μπορεί να μην είναι κατάλληλο για σας. Πρέπει να επιλέξετε ένα συνηθισμένο εργοστάσιο άνοιξη.
7. Εάν υπάρχει ένα ειδικό εξεταστικό τμήμα και εάν ο εξοπλισμός δοκιμής είναι πλήρης.
Το τμήμα επιθεώρησης είναι απαραίτητο τμήμα της επιχείρησης άνοιξη. Εάν κανένας δεν εποπτεύει τον ποιοτικό έλεγχο, ή ο ποιοτικός έλεγχος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον αποτελεσματικό εξοπλισμό για την επιθεώρηση, κατόπιν κανένας δεν θα τολμούσε να χρησιμοποιήσει τέτοια προϊόντα.
8. Ποιο είναι το ελαττωματικό ποσοστό του ελατηρίου παραχθε'ντος; ,
Το ελαττωματικό ποσοστό ελατηρίων των καταρτισμένων κατασκευαστών άνοιξη είναι γενικά μεταξύ 5 και 12 μερών ανά εκατομμύριο. Αυτό το στοιχείο περιέχει τα στοιχεία των μη συμμορφούμενων προϊόντων που ανιχνεύονται από τον κατασκευαστή. Όσο μικρότερα τα στοιχεία, τόσο ισχυρότερη η ακρίβεια και η συνέπεια της παραγωγής άνοιξη.
9. Πού είναι οι πρώτες ύλες των ελατηρίων που αγοράζονται και εάν είναι επιθεωρημένο πιάτο από το πιάτο.
Η διαδικασία παραγωγής του ελατηρίου είναι πολύ σημαντική, και η πρώτη ύλη του ελατηρίου είναι σημαντικότερη. Για το ίδιο υλικό, μερικοί υλικοί έμποροι το πωλούν για 5 yuan, και μερικοί υλικοί έμποροι το πωλούν για 10 yuan. Γιατί είναι αυτό; Αφ' ενός, είναι η συνέπεια του χαλύβδινου σύρματος, όπως μερικές θέσεις όπου είναι παχύ και μερικές θέσεις, αφ' ετέρου, εάν η σύνθεση του υλικού άνοιξη διανέμεται ομοιόμορφα και εάν το περιεχόμενο είναι κατάλληλο. Το ελατήριο που παράγεται από τις αναρμόδιες πρώτες ύλες άνοιξη είναι επίσης αναρμόδιο, όπως η συχνή θραύση ή η παραμόρφωση, και το φορτίο άνοιξη δεν μπορεί να επιτευχθεί.
10. Εάν έχει το πιστοποιητικό τίτλου σπουδών της σχετικής βιομηχανίας.
Για το ελατήριο η βιομηχανία, είναι μερικά πιστοποιητικά πολύ δύσκολα να λάβουν, όπως IATF16949 και GJB 9001C. Αυτά είναι πολύ σπάνια πιστοποιητικά. Εάν η επιχείρηση αυτών των ελατηρίων έχει αυτά τα προσόντα, τουλάχιστον αποδεικνύεται πολύ επίσημη.
Τέλος, πρέπει ακόμα να διευθύνουμε τις επιτόπιες επιθεωρήσεις και να δούμε πόσο το καταχωρημένο κεφάλαιο του εργοστασίου αυτών των ελατηρίων είναι, ώστε να αποφευχθούν τα επόμενα προβλήματα ανεφοδιασμού.

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8617630277205

WhatsApp : +8615560108187