Διπλός γάντζος SUS316 0.7mm διαμορφωμένες Γ ειδικές ανοίξεις

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HUIHUANG
Πιστοποίηση: ISO9001,IATF16949
Αριθμό μοντέλου: Προσαρμόστε
Ποσότητα παραγγελίας min: 1000 κομμάτια
Τιμή: Discuss
Συσκευασία λεπτομέρειες: Carton+ ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: Συζητήστε
Όροι πληρωμής: T/T, D/P, L/C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000000 κομμάτι/κομμάτια το μήνα σύμφωνα με τη διαταγή
Υπηρεσία: ODM COEM Διάμετρος καλωδίων: 0.07mm~20mm
Υλικό: Ανοξείδωτο Επεξεργασία επιφάνειας: επίστρωση, ψεκασμός
Ναυτιλία: Αεροπορικώς τη θάλασσα//εκφράστε Συσκευασία: Carton+ ξύλινο κιβώτιο
Ύψος: Συνήθεια παράδοση: 15~20days
Υψηλό φως:

0.7mm Γ διαμόρφωσαν τις ειδικές ανοίξεις

,

SUS316 ειδικές ανοίξεις

,

SUS316 ελατήρια ειδικότητας

Torsion ανοίξεων ανοξείδωτου γάντζων μετάλλων διπλή ειδικός-διαμορφωμένη Γ άνοιξη σφαιρών

 

Η διαφορά μεταξύ του ειδικός-διαμορφωμένου ελατηρίου και του συμβατικού ελατηρίου είναι ότι το ίδιο το ελατήριο είναι ανώμαλο, με κυρτό και έναν μεγάλο αριθμό περίπλοκων σχεδίων γωνίας. Κατάλληλος για μερικές ειδικές περιπτώσεις.

 

Οι τύποι ειδικός-διαμορφωμένων ελατηρίων ειδικός-που διαμορφώνονται αναπηδούν τα ειδικός-διαμορφωμένα torsion ελατηρίων συμπίεσης ειδικός-διαμορφωμένα ελατήρια φύλλων ελατηρίων ειδικός-διαμορφωμένα ειδικός-που διαμορφώνονται circlips

 

Υπάρχουν πολλοί τύποι ειδικός-διαμορφωμένων ελατηρίων, τα οποία εισάγονται κατωτέρω:
 

(1) μείωση του ελικοειδούς ελατηρίου: Χρησιμοποιείται σε μερικές ειδικές περιπτώσεις. Το υλικό του μειώνοντας ελατηρίου είναι γενικά κυκλικό υλικό διατομής, και οι περισσότεροι από τα αντέχουν το φορτίο συμπίεσης.
(2) άνοιξη φύλλων: Το υλικό αυτού του ελατηρίου είναι η λουρίδα άνοιξη (ή πιάτο), η οποία υποβάλλονται σε επεξεργασία από τις ειδικές φόρμες στον ειδικό εξοπλισμό ή τα γενικά εργαλεία μηχανών επεξεργασίας πίεσης. Τα ελατήρια φύλλων, τα ελατήρια κυμάτων, και τα ελαφριά ελατήρια έχουν τα λεπτύτερα υλικά, ενώ τα μέσα ή μεγάλα ελατήρια δίσκων έχουν συχνά τα παχύτερα υλικά. Αυτά τα ελατήρια επίσης ευρέως χρησιμοποιούνται.
(3) όταν το διάστημα εγκαταστάσεων περιορίζεται, ένα ελατήριο με ένα ορθογώνιο υλικό διατομής χρησιμοποιείται συχνά. Ένα ελατήριο που γίνεται με ένα ορθογώνιο υλικό διατομής μπορεί να λάβει ένα μεγαλύτερο φορτίο κάτω από το ίδιο διάστημα και τη ίδια ποσότητα της παραμόρφωσης. Έναντι ενός ελατηρίου με ένα κυκλικό υλικό διατομής, αυτός ο τύπος άνοιξη έχει μια μεγαλύτερη διατομική περιοχή στο ίδιο διάστημα, έτσι απορροφά περισσότερη ενέργεια, όπως φαίνεται στον αριθμό κατωτέρω. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα βαριά μηχανήματα, τους κύβους σφράγισης ή ιδιαίτερα τα άκαμπτα ελατήρια

Διπλός γάντζος SUS316 0.7mm διαμορφωμένες Γ ειδικές ανοίξεις 0

 

Ειδικός-διαμορφωμένες ιδιότητες προϊόντων ανοίξεων

 

Διάμετρος καλωδίων 0.07mm~20mm
Εξατομικεύσιμος Μπορέστε καμένος από τα σχέδια, το δείγμα και τη διάστασή σας
Επεξεργασία επιφάνειας Η άσπρη επένδυση ψευδάργυρου, επένδυση ψευδάργυρου χρώματος, επένδυση νικελίου, χρώμιο που καλύπτεται, Cataphoresis, γίνεται μαύρη, κονιοποιεί το επίστρωμα, εφαρμόζει το πετρέλαιο, χρώμα ή ως αίτημα των πελατών
Υλικό Ο χάλυβας/ο χάλυβας άνθρακα/το καλώδιο/το ανοξείδωτο μουσικής (SUS304, SUS316,17-7PH κ.λπ.) επιτρέπουν το καλώδιο χάλυβα (τιτάνιο κ.λπ.) /flat/τετραγωνικό wire/MONEL Κ-500
Πλεονεκτήματα υψηλός - ποιότητα, ανταγωνιστική τιμή, πρώτης τάξεως αυτόματος εξοπλισμός παραγωγής, ασφαλής συσκευασία και έγκαιρη παράδοση.
Εφαρμογές Εξοπλισμός ακρίβειας, ηλεκτρονική, παιχνίδια, κλειδαριές πορτών, μηχανικός εξοπλισμός, διάφορα οχήματα.

 

Εφαρμογή των ειδικός-διαμορφωμένων ανοίξεων

 

Αεροπορία, αυτοκίνητος, μοτοσικλέτα, ποδήλατο, αυτόματος εξοπλισμός, οικιακή συσκευή, ιατρική συσκευή, παιχνίδι, τηλεπικοινωνίες, υπολογιστής, όργανο και μετρητής, έπιπλα, ηλεκτρικά εργαλεία, φόρμα και άλλες βιομηχανίες.

 

Ειδικός-διαμορφωμένες συνήθεια ανοίξεις

 

Διπλός γάντζος SUS316 0.7mm διαμορφωμένες Γ ειδικές ανοίξεις 1

 

Ειδικός-διαμορφωμένες ανοίξεις που διαμορφώνουν τη μηχανή

 

Λόγω της συνεχώς μεταβαλλόμενων ποικιλίας και της μορφής των ελατηρίων, απαιτείται ότι τα μηχανήματα άνοιξη μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις της κατάλληλης ρύθμισης και κατάλληλος για τις πολλαπλάσιες ποικιλίες. Το νέο σχεδιασμένο περίγραμμα ελατήριο που διαμορφώνει τη μηχανή ήταν σε θέση να ολοκληρώσει μια σειρά σύνθετων ενεργειών από τη σίτιση καλωδίων στα ελατήρια σπειρών και την κάμψη, και μπορεί τελικά επίσης να εκτελέσει την επεξεργασία γάντζων και βρόχων της ουράς άνοιξη. Μπορεί όχι μόνο να κάνει τα ελατήρια συμπίεσης, αλλά και μπορεί εύκολα να παραγάγει τα ελατήρια έντασης, torsion τα ελατήρια, τα διπλός-διευθυνμένα torsion ελατήρια, τα ελατήρια διπλός-στρώματος, και τους διάφορους τύπους ελατηρίων.

 

Διπλός γάντζος SUS316 0.7mm διαμορφωμένες Γ ειδικές ανοίξεις 2

 

Σημάδι σε ένα τέλος του ελατηρίου
Το σημάδι άνοιξη υπάρχει συνήθως σε ένα τέλος του ελατηρίου. Το ελατήριο είναι μαρκαρισμένο κυρίως για τις ακόλουθες πτυχές:
1. Τα χρώματα είναι χαρακτηρισμένα και σε μια ή τις δύο άκρες των ελατηρίων με τις διαφορετικές διαμέτρους καλωδίων για να διακρίνουν τις προδιαγραφές άνοιξη.
2. Το σχέδιο των δύο ακρών του ελατηρίου είναι διαφορετικό, και το χρώμα είναι χαρακτηρισμένο σε ένα τέλος για να διευκολύνει την κρίση της κατεύθυνσης εγκαταστάσεων του ελατηρίου κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.
3. Τα ελατήρια των διαφορετικών υλικών είναι μαρκαρισμένα με το χρώμα για να βοηθήσουν να διακρίνουν τις προδιαγραφές.
4. Τα ελατήρια της διαφορετικής δύναμης είναι μαρκαρισμένα με το χρώμα.
Το σημάδι άνοιξη είναι ισοδύναμο με την κάρτα ταυτότητας άνοιξη, και υπάρχουν μερικά ελατήρια που χρησιμοποιούνται στις σημαντικές θέσεις, οι οποίες πρέπει επίσης να είναι λέιζερ που χαράσσεται και που κωδικοποιείται

 

Διπλός γάντζος SUS316 0.7mm διαμορφωμένες Γ ειδικές ανοίξεις 3

FAQ

Q: Είστε ένα εργοστάσιο;
Α: Είμαστε ένα 32χρονο εργοστάσιο, παίρνουμε τις διαταγές OEM/ODM.

Q: Πότε μπορώ να πάρω ένα απόσπασμα;
Α: Θα σας αναφέρουμε μέσα σε 24 ώρες μετά από να λάβουμε την έρευνά σας. Εάν είστε στη επείγουσα ανάγκη της τιμής, παρακαλώ μας καλέστε ή ξέρτε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας έτσι ώστε μπορούμε να αποκριθούμε στην έρευνά σας πρώτα.

Q: Πώς να προσαρμόσει (OEM/ODM);
Α: Εάν έχετε τα σχέδια ή τα δείγματα προϊόντων, παρακαλώ μας τα στείλετε σε και μπορούμε να τα προσαρμόσουμε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Θα παράσχουμε επίσης τις επαγγελματικές συμβουλές μας για τα προϊόντα για να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση σχεδίου.

Q: Πόσο καιρό είναι η παράδοσή σας χρόνος;
Α: Διαρκεί συνήθως 5~15 ημέρες, ανάλογα με την ποσότητα που χρειάζεστε. Εάν ο χρόνος είναι επείγων, μπορείτε να τον τακτοποιήσετε.

 

Πώς να επιλέξει έναν κατασκευαστή άνοιξη; Μπορούμε να κρίνουμε με την επιθεώρηση των ακόλουθων 10 σημείων των κατασκευαστών άνοιξη:
1. Τύποι ελατηρίων που μπορούν να παραχθούν.
Οι διαφορετικοί τύποι ελατηρίων απαιτούν το διαφορετικό εξοπλισμό παραγωγής. Οι περισσότεροι τύποι που μπορούν να παραχθούν, ο πληρέστερος ο εξοπλισμός παραγωγής της επιχείρησης.
2. Ρωτήστε για την ακρίβεια παραγωγής του ελατηρίου.
Η ακρίβεια της παραγωγής των ελατηρίων αντιπροσωπεύει την ικανότητα τεχνολογίας παραγωγής του εργοστασίου άνοιξη. Όσο υψηλότερη η ακρίβεια παραγωγής, περισσότερη προσοχή το εργοστάσιο άνοιξη δίνει στην ποιότητα των προϊόντων.
3. Εάν υπάρχει μια ομάδα έρευνα και ανάπτυξη.
Η ομάδα Ε&Α είναι αναπόφευκτη για μια επιχείρηση. Η ομάδα Ε&Α του εργοστασίου άνοιξη μπορεί να κάνει αυτήν την επιχείρηση να αναπτυχθεί στην κατεύθυνση των νέων διαδικασιών και τις νέες τεχνολογίες. ~Innovative δυνατότητα
4. Εάν ο εξοπλισμός παραγωγής εισάγεται.
Ο μεγαλύτερος μέρος του εσωτερικού εξοπλισμού άνοιξη χρησιμοποιείται για να παραγάγει μερικά μη-σημαντικά μέρη του ελατηρίου, η γενική ακρίβεια παραγωγής είναι χαμηλή, και υπάρχει ένα ορισμένο χάσμα στη συνέπεια προϊόντων. Όσο υψηλότερη η ακρίβεια του εξοπλισμού άνοιξη, τόσο ψηλότεη η ακρίβεια του ελατηρίου μπορεί να γίνει.
5. Παραγωγή της παραγωγής άνοιξη.
Η παραγωγή παραγωγής των ελατηρίων αντιπροσωπεύει τη ικανότητα παραγωγής αυτής της επιχείρησης. Όσο μεγαλύτερη η ικανότητα παραγωγής, τόσο ισχυρότερη η ικανότητα ανεφοδιασμού και τόσο ισχυρότερη η σχετική εγγύηση παράδοσης.
6. Ποιοι κατασκευαστές είναι οι προμηθευτές για;
Όπως λέει και η παροιμία, για να παντρεψετε μια σύζυγο, πρέπει να επιλέξετε το σωστό πρόσωπο, και πρέπει επίσης να βρείτε έναν συνεργάτη. Παραδείγματος χάριν, είστε στη αυτοκινητοβιομηχανία, και η Co. ανοίξεων Xinxiang Huispring, ΕΠΕ είναι ένα ελατήριο για τη αυτοκινητοβιομηχανία. Παρέχουν άμεσα τη γερμανική επιχείρηση Bosch, έτσι η ποιότητα των προϊόντων πρέπει να είναι πολύ εξασφαλισμένη. Αυτό είναι πολύ κατάλληλο για σας. Εάν κάνετε μια μάνδρα ballpoint και εσείς να θελήσει ένα συνηθισμένο ballpoint ελατήριο μανδρών, κατόπιν αυτό το φωτεινό ελατήριο άνοιξη μπορεί να μην είναι κατάλληλο για σας. Πρέπει να επιλέξετε ένα συνηθισμένο εργοστάσιο άνοιξη.
7. Εάν υπάρχει ένα ειδικό εξεταστικό τμήμα και εάν ο εξοπλισμός δοκιμής είναι πλήρης.
Το τμήμα επιθεώρησης είναι απαραίτητο τμήμα της επιχείρησης άνοιξη. Εάν κανένας δεν εποπτεύει τον ποιοτικό έλεγχο, ή ο ποιοτικός έλεγχος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τον αποτελεσματικό εξοπλισμό για την επιθεώρηση, κατόπιν κανένας δεν θα τολμούσε να χρησιμοποιήσει τέτοια προϊόντα.
8. Ποιο είναι το ελαττωματικό ποσοστό του ελατηρίου παραχθε'ντος; ,
Το ελαττωματικό ποσοστό ελατηρίων των καταρτισμένων κατασκευαστών άνοιξη είναι γενικά μεταξύ 5 και 12 μερών ανά εκατομμύριο. Αυτό το στοιχείο περιέχει τα στοιχεία των μη συμμορφούμενων προϊόντων που ανιχνεύονται από τον κατασκευαστή. Όσο μικρότερα τα στοιχεία, τόσο ισχυρότερη η ακρίβεια και η συνέπεια της παραγωγής άνοιξη.
9. Πού είναι οι πρώτες ύλες των ελατηρίων που αγοράζονται και εάν είναι επιθεωρημένο πιάτο από το πιάτο.
Η διαδικασία παραγωγής του ελατηρίου είναι πολύ σημαντική, και η πρώτη ύλη του ελατηρίου είναι σημαντικότερη. Για το ίδιο υλικό, μερικοί υλικοί έμποροι το πωλούν για 5 yuan, και μερικοί υλικοί έμποροι το πωλούν για 10 yuan. Γιατί είναι αυτό; Αφ' ενός, είναι η συνέπεια του χαλύβδινου σύρματος, όπως μερικές θέσεις όπου είναι παχύ και μερικές θέσεις, αφ' ετέρου, εάν η σύνθεση του υλικού άνοιξη διανέμεται ομοιόμορφα και εάν το περιεχόμενο είναι κατάλληλο. Το ελατήριο που παράγεται από τις αναρμόδιες πρώτες ύλες άνοιξη είναι επίσης αναρμόδιο, όπως η συχνή θραύση ή η παραμόρφωση, και το φορτίο άνοιξη δεν μπορεί να επιτευχθεί.
10. Εάν έχει το πιστοποιητικό τίτλου σπουδών της σχετικής βιομηχανίας.
Για το ελατήριο η βιομηχανία, είναι μερικά πιστοποιητικά πολύ δύσκολα να λάβουν, όπως IATF16949 και GJB 9001C. Αυτά είναι πολύ σπάνια πιστοποιητικά. Εάν η επιχείρηση αυτών των ελατηρίων έχει αυτά τα προσόντα, τουλάχιστον αποδεικνύεται πολύ επίσημη.
Τέλος, πρέπει ακόμα να διευθύνουμε τις επιτόπιες επιθεωρήσεις και να δούμε πόσο το καταχωρημένο κεφάλαιο του εργοστασίου αυτών των ελατηρίων είναι, ώστε να αποφευχθούν τα επόμενα προβλήματα ανεφοδιασμού.

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

Τηλεφωνικό νούμερο : +8617630277205

WhatsApp : +8615560108187